Mama takviye

Merhabalar anneler 20 gunluk bebeğimi hem emziriyorum günde en fazla iki kere gündüz ve gece olmak uzere mama veriyorum cunku göğüslerim bosaliyor sutum cok az geliyor 20 gunluk bir bebek kac ml mama içer ben 60 ml iki ölçek olarak veriyorum tecrübeli annelerden yorumlar beklıyorum

Benim de senin gibiydi mama verdim emzirdim mama alıştı beni bıraktı emmeyi elinden geldikçe emzir emzirdikce süt gelir diyorlar ben mama yi için de yazan ölçüler var onlara göre verdim hala da öyle yapıyorum çünkü tam bir mama bebişiyiz artik​:blush:

Bende 2 aylıkken doymuyor diye mama vermeye başladım beni emmeyi bıraktı silikon uçla biraz denedim biraz emdi sonra tamamen bıraktı sağıp vermeyi denedim ama sütüm azaldı ve kesildi. Elinden geldiğince emzir bence yoksa seni bıraka bilir emzirdikçe çoğalacaktır ama 20 günlük bebek 30 ml filan yeterli olur yalnız 60 ml verip kusmuyorsa demek ki sindire biliyor sen bebeğine göre ayarla bunu​:smiling_face:

Surekli sag su cok ic daha cok kucukmus bebegin emzirdikce sagdikca artar sutun insallah sut yapan seyler ye canim o mamaya bi agzi degdimi sonunda seni birakiyo suan 4 ayligiz 2 aylikken birakdi sadece gece emiyodu artik onuda emmiyo. Mama kutularinda yaziyo haftasina ayina gore nekadar verecegin ben ona gore veriyorum

60ml cok rahat içiyor elimden geldiğince gece vermeye çalışıyorum uykuda anlamasın diye

Valla benim ki nerdeyse 4 aylık olucaz 90 ml zorla içiyorum denemediğim mama kalmadı :face_with_tears_of_joy: sıkıntı yapmıyorsa içir çaktırmadan​:face_with_tears_of_joy: