Mama tarihi

Kızlar bebeğim 48 günlük aptamil mama kullanıyoruz. Emziriyorum sık sık mamayı da günde 2 veya 3 kez veriyorum bazen hiç vermediğim de oluyor. Aptamilin büyük kutuları varya içinde 2 poşet şeklinde olan omlardan almıştık. 1 poşeti hiç açılmadı ama diğer poşet açık yani kullandığım. Ama sanırım poşet açıldıktan bikaç hafta içinde tüketilmesi gerekiyomuş. Bize de 1 ay oldu nerdeyse. Arada veriyorum hemde. Bugün burdan öğrendim bu bilgiyi de. Ne yapmalıyım acaba tarihi geçmiş mi oluyor. Kullanmalı mıyız? Yoksa onu atıp diğer açılmamış paketi mi açıp kullanayım. Bugün gördüm ve çok korktum açıkçası. Ve aynı zamanda bebeğime mama verince de az da olsa kusuyo?

4 hafta sonunda bitmediyse bebeğe verme. Burda bi arkadaş kalan mamayı kedilere verebilirsin demişti. Oğluma günde bi kere mama veriyorum doğduğundan beri 350 Gr alıyordum ben kalmasın diye. Şimdi 7 aylık iki seferdir 800 gr alıyorum bitiyor 4 haftada.

Yaa ben ilk başta eşim gitti o büyük paketlerden aldı 900 gr sanırım. İçinde iki poşet var. Bi poşeti hiç açılmadı onu verebilir miyim peki. Açık olanı veririm de kedilere. Diğer paketi kullanabilir miyiz

En küçüklerinden alayım o zaman. Zaten çok az veriyorum bazen hiç

Diğerini kullanabilirsin tabi. Evet küçüklerden almak mantıklı az içiyorsa.

1 Beğeni

Öyle yapayım çok sağolun