Merhaba bebeğim 2 ay 9 günlük meme emiyor ama doymuyor özellikle geceleri gece mama versem biberonla memeden düşer mi ve mama gaz sancısı yapar mı
Hayır canım ben lansinoh kullanıyorum biberon olarak ane göğsüne baya yakın meme reddi yapmadı bizde kilo alımı nasıl eğer kilo alımı yeterliyse doktor mamaya başlatmaz ama yeterli değilse başlamalısın vitamin değerleri yeterli olsun
Maşallah kilosu yeterli ama hiç doymuyo sürekli emmek istiyor.
Bende mama veriyorum ama size tavsiyem gece uykusuna yatmadan önce mama verin gece uyandığında emzirin çünkü gece sütü daha yağlı ve daha besleyici
Hipp marka mama kullanıyorum. Çok sukur gaz yapmadı
Bende her mamayı denedim ilk hipp le başLdım cok iyidi bir gün burnuna çürük yumurta kokusu geldi mamadan bırskmştım sma ya geçtim onuda sevdi gaZDa yapmadı deneme amaçlı aptamile geçtim ama aptamil çoookk kabızlık yaptı 6 gün yapmadıgını biliyorum sonra farkettim ki lohusa zamanı mutfak sıcak oldugundan hipp mama bozulmş allahtan 1 2 kez vermiştim mamayı attmştım. Ama şimdi tekrardan Hiipp mamaya döndüm ve gayet iyi
Mama yerine sütünüzü arttırıcı gıdalar ve yöntemleri deneyebilirsiniz. Sütünüz, bebeğinizin ihtiyacına göre üretiliyor. Ve her öğünün süt içeriği farklı.Bebeğinizin kilodan çok sütünüzün içerdiği mineral,vitamin, enzim ve yağlardan faydalanmalı. Meme reddi konusuda biberonun markası farketmez. Bebekten bebeğe değişen bir durum. Arkadaşımın kullandığı marka bebeğinde meme reddi yapmıştı. Aynı marka benim bebeğimde meme reddi yapmamıştı. Ben sağım yaptığım sütleri vermiştim.