Market yumurtası kullanabilir miyim

Hanımlar merhaba kızım 1 yaşında şuana kadar hep köy yumurtası kullandım küçük bir ilçede yaşıyoruz yumurta aldığımız kişilerin ya tavukları şuan yumurtlamıyor yada civcive oturmuşlar yumurtlamıyolar kaç kişiye sorduk şu bir iki hafta bulmakda zorlanıyorum çok da kimseyi tanımıyoruz burda çiftçilik yapan acaba market yumurtası versem bişey olurmu yada bulana kadar vermesem mi. Normalde her sabah bir yumurta sarısı veriyorum da

Marketten 0 numara organik yumurta alıyorum ben bulamazsam 1 numara. İkiside guvenli. Birde beyazını yedirmiyor musunuz alerjisi mi var?

Evet alerjisi var sarısına da iki ay oldu başlayalı. Beyazını denedim tekrar döküntü döktü ara verdik beyazı için daha sonra tekrar deniycem

Eşime söyliyim de baksın ozaman marketten çünkü bi iki kişiye sorduk yazın burda tavuklar yumurtlamıyor diyolar

Merhaba ben migros aoç 0 numara organik yumurta kullanıyorum.

Mrb 9 ay aşısı yalyiridmiz mi siz de yumurta alerjisi olanlar olmuyor diye duydumda

Bizim sağlık ocağı 9. Ayda yapmıyor 1 yaşında oluyor bugün yaptıracağım bende. Doktoruna sorduğumda yaptırabilirsin alerjen etkisi geçti demişdi

Tmm teşekkür ederim

Ben hep market yunurtasi kullandim hic de bidi olmadi sehir de yaşıyorum tavuk besleyen de yok olsa da vermiyor doğru düzgün cogu seyde çokta kasmaya gerek yok bence

Ya bende öyle düşünüyorum da kızım alerjik bir bebek o yüzden biraz dikkat etmeye çalışıyorum yoksa peyniri vs hep paketli alıyorum yani yumurtaya da alerjisi vardı hani en azından organik olsun diye şey yapıyoduk gurbetteyiz küçücük bi ilçe herşeyi istediğimiz gibi bulamıyoruz zaten

Bende köy yumurtası kullanıyorum bazen marketten de alıyorum ama ikisini de yemiyor kızım ya napacağım nasıl sevdirebilirim yumurtayı

Bende marketten alip yediriyorum hicde bisey olmadi

Peynirli ypip yedir sewer belki

Valla benimkide krep vs yemiyor bende işte mama yapıyorum ona. Bebek irmiği peynir yumurta sarısı avakado vs o zaman anlamıyor yiyor sadece yanlız verdiğimdede yemiyorhep bişeyle katıyorum

Bize hiç sormadılar bile alerjisi var mı diye

Benimkode yemiyor sarısını muz katip veriyom öyle daha yiyo

Banafa sormadi ben sordum daha once duymuştum alerjik bebelere 9 ay aşıyı yapmıyor lar diye hemşireye sordum oda yumurta yedir dokuz aya kadar alerji yapmazsa yaparız aşısını dedi

Anladım canım

Ben organik alıyordum hep baktım artık yemiyo bişeylerin içine katıyorum sadece o yüzden normal bize ne alıyosak öyle marketten alıyorum

Teşekkürler arkadaşlar organik temin ettim bugün ama bulamazsan yine öyle yapıcam