Meme reddi mi sizce

Kizim 1 aylik . Ve doğduğu andan itibaren mama kullaniyim …gunde 3 kere fln veriyom tabi biberonla veriyom sagdigim sutu de oyle veriyom bir kere kasik denedim sutun yuzde 80 geri cikarti rezil etik sutu :crazy_face:beni de emiyirda bu ara emzirmeye kalksam cok acsa wmmek istemiyir agliyir kendini sıkıyor beni tirmaliy kedi gibi. Bazen cok daraltiy dakikalarca ugrasiyom baktim almiy biberonla veriyom cakgudu cugudu emiy​:joy:mememde silikon oluyor aslinda biberon gibi dusnse emerde isine gelmiy . Meme reddi mi oluyor simdi …

Biberonu çok verdiğiniz için evet

Napam ac kaliy az veriyom sonra emiyir . Bazen de disrida fln olunca uygun olmuyorum veriyim direk bazen de sutum olmuyor sut gel.eyince kiyameti kopariyor mecbur veriyom.

Çok açken verince öyle oluyormuş aç olduğu için onunla uğraşmak istemiyor akıllı senin kız işini gördürüyor istediği gibi :rofl::rofl:

Valla zor bilmiyorum bende farklı emzirme yöntemleri deneyin diyebilirim bende yaşıyorum 4 aylık atağına girdik çok zorlu bir süreç

Ayn adinin hakini veriy nazlanip duruyor . Istedigini aldiktan sonra benim dedigimi yapiy​:joy:

Valla ne yapcm bilmiyom

anne memesine yakın biberonla verin ama sık sık emzir ağlamasını asla bekleme bende hem emiyor hem mama içiyor artık sadece gece veriyorum yatmadan saat 11 de ondan sonrada yatıyor zaten 1 ay sütüm az geldi çok zorlandım önce çok akıtan biberon verdim az kalsın meme reddi olacaktı sizde dikkat edin

Bugun yıktı ortalıgı her ıkısını de nasıl yapılırım biberon aksı az da gunde 3 kere tas catlasa 5 kere veriyorum. Meme ye gelınce aglıyor zorluyorum ama kıpkırmızı oluy sesı solugu kesiliyor mecbur biberon veriyorum

siz az geldiğini hissediyor musunuz sütün yine de mama veriyorsanız da memeye de mamadan sonra mutlaka ihmal etmeyin sık sık emzirin alışmaya çalışsın zamanla belki mamayı bıraktırabilirsiniz ya da sadece gece verirsiniz benim gibi

Mamayı normalde 8 kere fln veriyordum. Sut azdı . Sonra gunde 3 kere fln vrrıyorum bazen göğüs umu emmeyınce sağyorum sagdım sutu verıyom. Mesala en son biberon gece 2 verdım baska vermedım benı 5 dk emıyor gerı uyuyır bende ac olursa aglar sıye ses etmıuom. Cok ac olursa bakalım kasık denıycem sadece gecelerı ve bır yere gıderken fln biberon vermeyı dusunuyorum da ınsAllah meme reddı yapmadan beslerım bırde silikonla emzırıyom 45 gunluk oldu hala sılıkon kullanıyok arda bo tıtuor sonra grrı bırakıyor sılıkonu nasıl bıraktırırım bır fıkrınız var mı ?

elinden geldiğince sağmamaya çalış direk memeden emsin keşke silikon uç en baştan kullanmasaydın bilmiyorum belki de meme ucu fazla yoktur o yüzden mecbur kalmasındır tutturmaya ama yine de ağlamasını bekleme ben mesela hiç beklemiyorum her daim veriyorum benimki de iki buçuk aya yaklaştı bayağı bir toparlandı sadece anne sütü alıyor sadece gece bir kere 90 milim mama veriyorum onun haricinde vermiyorum sizi yine 5 dakika emiyormuş beni en aşağı yarım saat emiyor mehmet’e kalıyoruz seni konu çok hakkında bir fikrim yok çünkü kullanmadım

Sımdı kasıkla verdım de 10 ml ya ıcrı ya ıcmedı hepsını gerı cıkartıyor. Bklm nasıl olcak

Biz ikibucuk aylığız hâlâ silikon kullanıyoruz hiç emmemesindense

doktor bana kaşıkla ver demişti ama ben hiçbir zaman kaşıkla vermedim anne memesine yakın anti kolik biberon kullanıyorum hala sadece geceleri veriyorum kaşıkla veremem yani çok zor

Ya sızınkı de arada ac oldugunda emmek ıstemıyor mu bnm bebek 2 gundur sılıkonlada emmek ıstemıyor bugun 7 saat ac bıraktım kasıkla denedım olmadı defalarca sılıkonla denedım yone yeri göğú ınleti . En sonunda çıldırmamak ıcın biberon verdım.

Evet cok zor .

Ayy çok da aç kalmış öyle bişey yaşamadım bişey diyemedim şimdi . Benimki hiç emmiyodu beni silikonla silikonsuz ben emzirme danışmanlığı aldım kadına parayı ödedim daha biseye başlamadan 1 gün işim vardı bebeği anneme bıraktım sabah 8 den akşam 7ye kadar işim uzadı zaten biberonla besleniyor diye rahattım daha akşam geldim kendimi sagdim bidaha deneyim silikonla bakalim dedim şaka gibi çocuk emdi beni :face_holding_back_tears::rofl: ondan sonra da süt arttirma yaptık sadece

Aaa ne guzel adına sevındım benımbebe de bnı emse daha ne ısterım bırde emeye calısırken hrp gaz cıkartıyor.

benim bebede emerken gaz sorunundan harp çıkıyor oda çok can sıkıyor.