Meme reddi yaşayanlara tavsiye

Merhabalar, benim bebeğimde öyle yapıyordu. Her anında deniyordum. Bizimki hamakta sallanıyordu, ilk uyandığı an hemen emziyordum yoksa kesinlikle almıyordu. Bazen çok aç oluyordu, hamakta biraz sallanıyordu gözünü dinlendiriyordu tam o an emiyordu. Çok zor bir süreç biizmki de 2 aylıkken başlamıştı, ben gazdan olduğunu düşünüyorum çünkü gaz azaldıkça bu durum azaldı.

1 Beğeni

İnşallah çabuk biter bu süreç gerçekten çok yoruldum :face_exhaling:

Pamukçuk. Karbonatlı su doktora götürdüm dedi kesin çözüm değil. Çocuğun cani yanabilir dedi…bana bir damla verdi 3gunde geçti .erken görürseniz iyi olur. Emzirme yutkunma ateş çıkabiliyormus

Sabahtan beri doğru düzgün emmiyor emzirmek için kucağıma alıyorum yan yatirdigim an çığlık kıyamet 4ay 2 gün oyun oynarken gayet iyi uyumaya emmeye gelince basbas bağırıp ağlıyor kafayı yiyecem az kaldı

1 Beğeni

Aynı dönemde yaşamıştık bizde bunu aç sanmıştım sütüm gelmiyor sanıp mama bile almıştım ama aç değilmiş atak olabilir yani

Büyük ihtimalle atak ama nasıl doyucak sabahtan beri doğru düzgün hiç emmedi ki 30 sn fln ayakta emer gibi yaptı kendi emmedigi için ben ağzına sıkarak verdim onuda çıkardı ne yapacam ne yapmam gerek

4 ay atagi zor ama en zoruda diş bence bizim dört ay atagi 1 ay sürdü beş aya doğru bitti ama şimdide dış basladi

Ayy Allah’ım yeni başlıyor galiba bizde atak ve dişten mi bilmiyorum da yani 4ay 2gunluk dış için erken galiba ama aşırı salyasi akıyor ve sapur şupur ellerini emiyor yani diğer odadan duyuyorum emme sesini

Aynen bizimde atakmiydi dismiydi bilmiyom çok agaldi beni baya yormusti bir ay sonra dış çıktı ama şu iki haftadır daha kötü hastalandı dış patlatto iki tane sabaha kadar ağladi 6 aya girivez 10 gün sonra

Evin içinde sabaha kadar bebek arabasında gezdirdim iki haftadır baya yoruldum iki gündür azaldı ama sinidrde köpek dişleri kabarmış erkenden mi cikaracak ne

Ağlıyor mu peki aç olsa hiç susmadan ağlar

Ağlıyordu yatırınca sanki etinden kesiyolar öyle bağırıyordu kucağıma alıp gezerken yada oyun oynarken susuyordu şuan çok şükür emiyor uyuklayarak

Ay Allah yardımcın olsun bacım en korktuğum dönemler zaten 4.ay atagiyla diş dönemi

1 Beğeni

Sağol cnm seninde Allah yardımcın olsun

1 Beğeni

4.ay atağında meme reddi, biberon reddi, uykuya direnme, sebepsiz ağlama krizleri olur demişti doktorumuz. 4.ay en zoruymuş bütün anneler öyle söylüyor bende dahil 1.5 ay falan sürdü bizim 4.ay atağımız kolaylık diliyorum

Ayy sağolun birde pazartesi asi var nasıl gidicem hiç bilmiyorum hiç sevmiyoruz dışarıyı

Arkadaşlar 2 ay 15 günlük bebeğim var gaz sancısı var diye biberon veriyordum bu sefer göğsümden süt içmemekte başladı ağlıyor itiyor şırınga ile denedim istemedi eds yöntemi ile yapayım dedim zaten meme ne gelmek istemiyor lütfen yardım edin göğsümden içirmek istiyorum ki hem de sütüm çoğalsın . Diğer türlü bir saat sağma makinesi ile sağıyorum

Üzerinden çok zaman geçmeden bebeğin soğumadan memeyi tutturmalısın. Peşini bırakma her yöntemi dene emzirmeye çalış. Bütün işlerini bırak ve ona odaklan. Bunu başaran kişileri tanıyorum hemde uzmanlardan destek almadan. benim tekrar fırsatım olsaydı öyle yapardım. Bilmiyorum kolay değil çok yıpratıcı bir durum. Ben üstüne çok gitmedim istemiyor diye ve sonuç pek iyi olmadı

Bende yaklaşık o aylarda yaşadım aynı durumu meme reddi başlamıştı hiç istemiyordu emzirecegimi anlıyordu daha memeyi vermeden başlıyordu ağlamaya. O aylar gaz probleminin tavan yaptığı aylar. Emmek istemiyolar. Bende her yolu denedim olmadı. En son arkadaşın bulduğu taktiği denedim o öyle tekrardan başlatmış memeye. Bebeği kucağına alıyorsun ayakta gezerek hoplatarak poposuna pıt pıt yaparak hafif hafif sallayarak meme agzindayken hoplatarak emzirmeye çalışıyorsun benim bebeğim öyle öyle tuttu emmeye başladı ama hep o ay ayakta gezinerek hoplatarak emzirdim evet yorucu oluyor ama pes etmeden dene geri başlıyorlar emmeye