Meme reddi

3 ayından önce bebeğim emmiyor reddediyor sizinde öyle mi kızlar

Benim çok aktif sütüm olmadı ama atak haftası ise red ediyor 3 gün almadı hiç benimde sonra almaya devam etti seninde öyle olur inşallah canım

3.5 aylik gunduz asla emmiyo agliyo memeye yaklasinca gece uyku haliyle emiyo o yuzdende sutum kesilmek uzere

Mama veriyor muydunuz. Ben ikinisini veriyordum mecburen şimdi meme istemiyor ve azaldı sütüm vermeyince ağlıyor susmak bilmiyor

Aynen canım mama ağırlıklı gidiyoruz doymayinca agliyor

Kafayı yicek gibiyim sütüm azaldı sağıncada artmıyor bide

Stres yapma canım benimde aynı saginca iki göğüsten 20 CC çıkıyor düşün ama bebeğin emişi daha güçlü daha fazla besleniyordur merak etme sıkma canını nasibi neyse onu yer olanı korumaya çalış 1 damla bile olsa onun iyligi için

Valla benimki de bu aralar çok zorluyor emmek istemiyor gündüz zırt birt uyaniyo

Ağlama olayı var mı sizde de doktor inat et sen baskın ol memeyi bırakma dedi fakat çok ağlıyor kendini kasıp gövdesini geri doğru atıyor sonrada öksürmeye başlıyor zorladığı için

Malesef çevre baskısıda var ondan kafama takıyorum

Aynen cok ağlıyor ayakta emziriyom yine öyle bende inatlasmiyorim bırakıyorum napyim acıkınca mecbur emer az az emiyor iste beş on dakika

Senin ki gene iyi benimki alınca ağzına kıyamet koparıyor

Ağlamak ne ortalığı ayağa kaldiriyo valla ben çareyi ayakta hoplayarak poposunu pispislayarak ve şarkı falan söyleyerek evin icinde tur atarak emzirmekte buldum bazen benimkide emmek istemiyor ememedigi içinde sinirlenip iyice ağlıyor

Bebeklerde üç dört aylıkken oluyormuş malasef

O çevre zaten boş konuşmalar insanı deli ediyor sen takılmamaya çalış canım… Almak istemediği zaman zorlama hepten ters tepiyor sen zamanını yakalamaya çalış canim

Streslenirsen ki streslenmissin azalır artmaz… sicak dusa gir kalip sabunla heryerine guzelce masaj yap,ebebekten promalt al enazindan gunde 1ic kii senin yerinde olsam 2,3filan icerdim. Eşin sırt masaji yapsin sana eşlerin temasi mutluluk hormonu salgilatir ya hani ve gevseme sütü arttirir sagmayi,emzirmeyi ihmal etme nekadar boşalırsa uretim okadar artar. Üzüm bulgur pilavı tüket. Tazesi daha etkili ama kurusundan hoşafta olur. Gunde 2lt su muhakkak o da minimum cunku senin ictiklerin sütede gidiyo seninde bedenine sıvı lazım. Diger icecekler su yerine gecmez​:heavy_heart_exclamation: