Meme reddi

Bebeğim bir buçuk aydır gündüzleri bir haftadır da geceleri süt az olduğu için emmeyi bıraktı. Emmek için yattığında çıldırıyor ağlıyor. Sütüm zaten azdı şimdi daha da azaldı. Emmeyince süt olmuyor süt olmayınca da emmiyor bebeğim bu döngünün içinde sıkışıp kaldım.
Emmese bile sütüm olsun istiyorum nasıl sütümü arttırabilirim bilginiz var mı? Sadece su da süt yapıyor mu?

Süt olması için zaten en cok suya ihtiyacimiz var bol su icmek lazim ayrica rezene anoson düzenli tüketiyorum ben kuruyemişler ve ozellikle incir kuru incir kaynatip suyunu ve posasini yiyeblrsb bol bol tüket bnce cok etki ediyor bu. Ayrica marul ve dereotu çok süt yapiyor .

Ayrica emmedigi icin sut olmuyosa mutlaka sagma makinasi ile sutunu sag sagdikca cogaliyor ben ilk ay oyle yaptim sagip biberonda verdim emzirmeyide ihmal etmeden tabi sonra kendini toparlaynca gerek kalmadi zaten sagmaya. Ama sagmanin cok faydasni gordum elektirikli pompa aldım eczaneden. Tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim deneyeceğim bunları inşallah sütüm artar :hibiscus::cherry_blossom:

Rica ederim :two_hearts: inşaallah artar​:cherry_blossom: