1 yaşında bebeğim var emziriyorum ve 2,5 aylık ta hamileyim. Doktorum 9 ay boyunca emzirenilirsin bebeğe Bir zararı olmaz dedi ama ben yine de artık memeden ayırmak istiyorum nasıl ayrimaliyim yavaş yavaş azaltarak mi birden mi?
Benim eltim de emziriyordu hamilr kalinca bebekler anliyor birden süten kesildi acilasiyormus sut sanirim anne hamilr kalinca diyordu ictigi gibi tükürdü hazir mama vermeye basladi zaten sonra
benimki emiyor ama hiç tiksinmedi nasıl olcak bilmiyorum
Benm kizimda 10 aylik bnde hamileyim 2 aya memeye duskun disleri cok kasiniyor daha duskun oldu bnde bilmiyorm nasil ayircam yarn doktora gitcem bi sorcm bakalim ama hamile kalinca emen bebege o sut yaramiyormus oyle diyolar
kadın doğuma mi çocuk doktoruna mi sormak gerekir. emzirmeyince de ben çok fena şişiyor göğüslerim napicami şaşırdım
Yarn kadin doguma gitcm bi sorayimyazarm
Zehracım hayırlı olsun hamileliğin. Ben büyük kızımda bı anda bıraktım haliyle göğsüm şişti çok canım acıdı sağdım bende sütümü bı gün içerisinde rahatlayana kadar birde gece yatmadan sağdım ama çok sagarsan hemen kesilmez sütün eğer günde bir defa sağınca rahatlıyorsan ikiciyi sağmana gerek yok . Bebeğin içinde gündüz zaten herşeyden yer ama meme diye isteyecek olursa ben ucunu simsiyah boyamıştım pis demiştim öyle yaklasmamıstı öyle bişeyler yapabilirsin, gecede biberonla süt verebilirsin zaten 3-4 güne vazgeçer 1 yaşındaymış yani inşallah öyle olur Allah kolaylık versin simdiden
Bnce emzir zaten artık emzirmiyceksin bnde iki haftalık hamileyim bebeğim 13 aylık sütün tadı değişirse kendisi bırakır
Canım bnce sende milletin dediğine bakma bebeğin daha küçük en azından 1 yaşına kadar emzir
Dogum edene kdr emzircem canm hic bisey olmuyormus hatta dogum edip iki bebegini emziren arkdsm bile war bnde biraktirmicam kndi birakana kdr
Bu cevabı duymama çok sevindim en doğru kararı almışsın canım