Memeden kesiliyor

Bebeğim yine beni emmiyor 3 gündür ağlıyor mamayıda bazen içiyor neden böyle

Sütün fln acımış olabilir mi?

Sütüm çok tatsız benim bile midem bulanıyor tadında

Ben sütün acıdığını ilk bir fenomenden duydum hatta şaşırmıştım. O yüzden sana da sordum öyle birşey mi diye. Süt neden acır geri düzelir mi araştıracam bir. İnşaAllah düzelir. Emmeyince Çok üzülüyorum ben bebişlere.

1 Like

Kafayı yiycem emmiyor beni ağlıyor krize giriyor beşikte sallayınca uyurdu uyumuyor bataniyede elde sallıyoruz uyuyor beşige koydum dk ağlıyor susmuyor memeye alıyor um bağırıyor emmiyor bu nedir böyle benim bebişim akıllıdı aglamazdı bu kadar

Bir doktora götürün bence bir yeri ağrıyor acıyor olabilir. Bide anne sütü tadı biz büyük insanlar için tadı kötü. Bende tadına bakmıştım kötü olduğu halde benim bebeğim emiyordu

1 Like

Kuzum Doktora götürmekte iyi olur. Birde şimdi herşeyi ona bağlıyorsun diyenler olur ama nazara gelmiş olabilir kuzum bir okuyun okutun​:pleading_face:

1 Like

Süt anne hamile olunca acır diye duymuştım ama onun dışında nedwn acır bilmem . Bence atak dönemindedir. Her aylarunda illa meme mama reddi oluyor . Acı değildir sütün @Portakal öyle olsa mama içer sadecw sütünü içmezdi

1 Like

Ay zor uyuttum korkuyorum uyanır diye mamayı az buçuk içiyor işte ne zmn düzelir acabaa

1 Like

Tam acile gidecektim eşim arabayı ısıtmaya indi kucağımda ağlaya ağlaya uyudu

Hamile değilim adetliyim ztn şu anda

1 Like

Büyüdükçe huyları değişiyor hem atak dönemleri de oluyor. Düzelir canım bisey yoktur inşallah :blossom:

1 Like

1 hafta 10 gün banzen 5 gün değişiyor . Bizimkide 5 gündür yine yemiyor mesela alıştım artık :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Uyurken mam veriyor musun misal? Yada memeyi tutuyor mu uyurken denesen bir

Ya senin resmin yokya başka biri sanıyorum

1 Like

:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: aman yaa tamam koyayım

2 Likes

Şimdi uykuda agladı emzirdim

Şimdi bu bebiş 15 gündür sol memeyi hiç emmedi uyku esnasında versem onu önce sagıp sütümü dökeyim demi

Süt sürekli kendini tazelermiş yani zamanında öyle okumuştum. Anne memesinde bekleyen süt zehirler diye bişey yok. Mesela sütten keser 6 ay emzirmez sonra gelen süt zehirler muhabbeti belki doğrudur emin değilim ama bu 15 gün muhabbetinde bişey olmaz. Ama yinede tabikide için rahat etmeyecek o yüzden sağ ama dökme buzluğa at tonik olarak yüzüne kullan​:grin::grin::grin:

2 Likes

Ben de @Kuti ye katılıyorum. Hani göğüste bekleyen süt bozulmaz,ekşimez. Verebilirsin.:smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes