Mevlüt Hediyeliği

Hanımlar mevlut hediyeliği olarak Yasin-i şerif tesbih şeklinde düşünüyorum. instagram da güvenilir alışveriş yapilebilecek bir yer var mı bildiğiniz. Şimdi dolandırıcılar malum epey çok ki. Önerilerinize açığım başka ne yaptırabilirim hediyelik

https://www.instagram.com/ayazhediyelikcom?igsh=NjhqeHFsZGI5MW44 merhaba ben bu sayfadan mevlid hediyeliklerini yaptırdım çok memnun kaldım…

hiç hatırlamıyorum nerden aldım :smiling_face_with_tear: mevlidhediyelik vs gibi aratırsanız İnstagram’da bulursunuz aslında ben geçtiğimiz Ağustos ayında yasin seti yaptırdım mevlid için o şekilde sayfayı buldum ve yaptırdım.

Kendim yaptim

Gul bileklik koydum icine dusunubelirsin boyle kucuk baharat kavanozlari oluyo camasir ipi veya kurdele
Kendin yaparsin kolayca

Biz de sizin gibi yasin tesbih bı de resimli magnet açacak yaptırmıştım :face_with_peeking_eye: ben de guvenememistim Instagram sayfalarina olduğun yerde organizasyoncu varsa oradan alabilirsin ben öyle yaptım

Ben bulunduğumuz yerden temin etmıstım tesbih , zikirmatik ve küçük kuranı Kerim asetat kutuların içine koyup öyle hedıyelıklerı hazırlamıştık . Hem daha hesaplı hem de içimize sinmişti . Kuranı kerımlerın üstüne de Dualarla büyü dıye aynalı yazı yaptırdık . Bayağı güzel oldu … hac malzemelerı satan bı yerden aldık hem hesaplı hem güvenli hemde dıledıgın gıbı gönlünce olur :ribbon::cherry_blossom: