Kızlar bi tandığmız yakınımıza taşınmşta ilk defa gıdecem adettendr yeni eve tatlı götürmek de giderken ne götüreyim sizce fikir verirmsnz baklava demeyin çok pahalı![]()
Lokum goturebilirsiniz bence, güzel sık bir kutuda. Bende kardesime gittim bugun markete ugrama sansım yoktu bebekle evdeki hiç acılmamıs kurdeleli lokumu goturdum. Bir yere gittigimde kendi ailemde dahil elim bos gitmem. Yegenlerimde cok sevindi. Cocuklar lokuma bayılıyor.. Dediginiz gibi baklava cok pahalı. Kadayıf tatlısıda olabilir ama lokum isterseniz yanınada yine şu kutulu kahvelerden alabilirsiniz.
Ayy bnmde bayram için aldığım özel kutu da lokumlarım vardı kurdelesi bile bağlıydı hâlâ gecen kardeşim geldi tadına bakayım dedi yedi açıldı kutu bi taneden yoksa güzel fikir aslnda lokum almak
Bende hiç boş gitmeyi sevmem valla
Ben kendim yaparım özenle. Açıkçası dışarıdan pek almayız tatlı. Tanıdık olunca daha hoş olur
bazen şerbetli bazen tatlı tuzlu karışık kurabiye yaparım. Hele bebekle 1 çeşit anca. Gönüller bir olduktan sonra el emeği her zaman daha öndedir benim için. ![]()
Yaa orası öyle tabi normal de bende bi yere gitsem elimde yaptığım bişey götürürüm ama buraya bebekke tek gidecem elimde taşıyamam tepsiyi en azından kutu olan bişey olursa daha kolay olur diye alayım dedim ondan
Pastane de güzel renkli kurabiyeler var tuzlu karışık yap istersen tulumba da al meşhur oluyor
ya da daha güzel tatlılar varsa dilimli ya da küçük bir pasta al yani seçenek çok
Evet bnde onları da düşündüm şöyle çilekli muzlu rulo pastalar var porsiyonluk kilo ile satılıyor onu alsam nasıl olur szce
Tabi olur cnm çay yani ikram sonuçta tadını beğendiğini al
Hiç fark etmez bence bütçenize ne uyarsa onu alın, düşünmeniz yeter
tatlı kurabiyeler daha uygun oluyor baklava vs.den
Biz de kurabiye tulumba falan aldık ama benm bebeği görmeye geldiklerinde öyle güzel tatlılar almışlardı hala aklimda ![]()
Pastaneden pasta ala bilirsiniz veya çiçek ![]()
Samimi olduğun biriyse illaki tatlı götürecen diye bişey yok elin boş olmasın yeter meyve de götürebilirsin
Karışık kurabiye aldım