Montessori kitaplık

Kızlar, böyle bir montessori kitaplık almak istiyorum alan var mı varsa hangi satıcıdan aldınız ?

Ya kendi okuyacaklarınız için mantıklı ama bi tane de çocuğunuz için alın ben aldım kalın sayfalı kitaplar aldım koydum kendi alıp alıp sayfalarını çevirip oynuyo

Ben kendıme aldım cocuklara degıl banada daha lazım :grinning_face: güzel ben begendım işimi goruyor

Ben baska tur almistim alta oyuncak uste kitaplarini koyuyoruz…

Ama oyle cok desen kalite degıl misal bişi monte etseniz camlama olabılır cocuk ıcın olacağı ıcın ıdeal ben bıraz hor kulanan bırıyım bazen suz bardagu kahve bardağım uzerıne dokuluyor bıraz kabuk atı ama dedıgım gıbı bu benım hor kullanmam kursta kulandıgım ıcın takmıyorum oyle bıde kapı arkasında hızlı açılırsa kapı bıraz yuzune carpıyor :smiley: benım elimde dayanıyorsun senın elınde bı haylı dayanır :rose:

Senın mesajı 2 3 kez tekrar tekrar okudum dedım bunun kızı ne ara okumaya başladı vala MAŞALLAH kızı ciddi ciddi okuyor meğerse oynuyor yazmışsın :grinning_face: :rofl:

Hahahh allah iyiligini kiz

Sana demir felan lazim

Bencede vala abla cok ıyı olur :grinning_face:

Bende gelir monte yaparim alistim nasil olsa evdeki tamir islerini yapa yapa

Çocuk için alacağım. Yerde olanlardan istemiyorum alıp yırtmasın diye. Hangi satıcıdan aldın peki

Ben kendi kitaplarımı tv ünitesinin bi kısmı camlı oraya koydum :grinning_face:

Bu da değişikmiş, çok amaçlı

Olur olur guzeldır bakma benım hor kulanmamda sorun var ürün dile gelse tüketıcısınden muhakak memnun olmaz yanı :rofl:

Hahshs yok ya aman aman normal çocuk benim kız hrp öylr olsunlar :grin:

Ben attığınız tarzda olanı ikeadan aldım

Allahtan ürünün dili yok​:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Aynen ama ciddi duruşu cok hoşuma gıtı :melting_face: :face_blowing_a_kiss:

Bencede :grinning_face: yok guzeldır memnun kalırsınız İNŞALLAH şimdiden hayırlı olsun :rose:

Aslında komik kız da işte bileye kaptırmayıversin kendini