Mucize Anne'den gelen Yeni Anneler

Hoşbulduk canım benim :heart:

1 Beğeni

Hoşgeldin arkadaşım :star_struck::star_struck::star_struck: nasılsın umay nasıl :smiling_face_with_three_hearts:

Seni lohusa görmek için sabırsızlanıyorum :star_struck:

1 Beğeni

Ay bende artık gelsin istiyorum

1 Beğeni

Diger uygulamada ben dogum yaptıktan sonra. Kimi sende doğur artık diye darladıysam bi haftaya dogurdu sana da yapayım mı aynısını :joy::joy:

1 Beğeni

Yap bacım yap neler yapılabilirim daha acaba egzersiz yapıyorum su ahududu yaprağı çayı ile hurma alıp deneyeceğim

Sana her gün diyecem dogur artık Leylaaa diyeee :joy::joy:

1 Beğeni

Deeee bacım deee valla ramazan geliyor en azından başında yerim bı 10 gün sonra tutarım yaa vicdan azabı çekiyorum
He birde @cansu bacimin taçlarını takmak istiyorum

Doguurrr artıkk Leylooooosssss :joy::joy:

1 Beğeni

damon wayans baby GIF

Tut Ezgi…:face_with_hand_over_mouth::rofl::joy::rofl::joy::rofl:

:joy::joy: Tutarsam vermem baaakk sonra Göktuğ diye diyr ağlamas :joy::joy:

1 Beğeni

Bı yaka iğnen daha olur teyzoşu Cihangir paşayla büyür :face_with_hand_over_mouth::joy::face_with_hand_over_mouth::joy:

Bi tarafım bos kalmasın tabii seve seveer :joy::heart_eyes:

1 Beğeni

Evet ya valla tekrardan toplanmak bir heyecanlandırdııı💞

1 Beğeni

Bebişlerden ancak kafamızı kaldırabiliyoruz bence biz lohusalığı bitirip geldik resmen :rofl::sweat_smile:

2 Beğeni

Allah gönlüne göre versin abla

1 Beğeni

Amin inşallah kuzum yaaa normalde her sene 3 ayları tutardım bu sene nasip olmadı Rabbim affetsin :face_holding_back_tears::palms_up_together:t3::pensive:

Selam arkadaşlar bende yeni katıldım ama benim kızım büyük galiba bebeklikten çıktık iki yaşında bakıyorum hep bebişler :slight_smile: özlemişim sanırım :slight_smile:

3 Beğeni

Hoşgeldin canım :two_hearts:

1 Beğeni

Teşekkürler Canım

1 Beğeni