Benim oglanin yediklerini
Paketleri cekip gonderiyim.
Hangi meyve hangi meyveyle uygun
Yada baska karisim
Gönderebilirsin tabi. İncelerim.
Bunları paketli gıda şeklinde değil de normal meyve olarak alsan daha iyi olmaz mı? Yada var mı oralarda?
Ben bu uritici firma ve gida uzmanlariyla
Kesinlikle saglikli olduguna kanat getirdim
Konsultasyon burosuyla gorustum
Bagirsak florasi icin tam tersi bizim urunler
Daha faydali dedi gercekten de 4 aydan beri
Yiyo benim oglan.
Cok guzel gelisti 9.300 kilo ya ulastik
Ve bu firma
Nutrilon nutricia nin cikardigi urunler
Bunlar zaten urunlerini cok tavsiye ediyorum
Mamayi da ayni kullaniyorum
Bunun adını duymuştum.
Biz nutrilak kullanıyoruz
Hepsini evde kendim yapan ben Yoğurdu,peyniri bile evde yapıyorum.Meyvleri köyden getirtiyorum.Yemeğine kullandığım yağı bile,köyden ya babannem ya da teyzelerimden alıyorum
Yüzünüm diğer yarısınıda görmüş olduk, gizemli ponçik seni
Ben en çok büyüme eğrileri kısmını sevdim yalnız boy kilo ve baş çevresini yazana kadar 4 kez reklam yedim pes ediyordum en son dedim bitti ezgi dur sakin reklamları en azından belirli dk aralıklarla koymanız kullanıcılar için daha iyi olur sanki, başka da çıkardığı dişleri işaretlerken tarihinide yazmak isterdim açıkcası, aşılarda da aynı şekilde tarihli olarak tick atmak isterdim, birde bebeğimin İlk’leri diye bi bölüm hoş olurdu işte -göbek bağı ne zaman düştü, ilk saçını ne zaman kestirdim ilk ne zaman gülümsedi ilk sesi ne zaman çıkardı emeklemesi gibi olabilir
Aslında belirli aralıklarla gelemsi gerek. Reklamları Google yerleştiriyor. Ama bu kadar sık olmaması gerekirdi. Gözden geçireceğim.
Evet bu bahsettiklerinizi bir sonraki güncellemeyle ekledim ,
Uygulamanın bir özelliğini keşf etdim çok beğendim
Yanıtları sesli okuma özelliği varmış çok hoş ,işimiz olunca uzun yanıtı okuyamayınca sesli okuyucuya koyup rahat dinleriz