Arkadaşlar merhaba
Oğlum 3 aylık hem anne sütü hem mama birlikte besleniyor. Normalde günde 1-2 defa yada 2 günde 1 defa kakasını yapar ama bugün yaklaşık 7-8 kez kakasını yaptı ishal ve mukuslu olarak kakada kan yok ateşimiz kusmamız yok huysuzluk huzursuzlukta yok
Benimki 4 buçuk aylık. Aylardır böyle. Kaç doktora sordum sorun yok olabilir dediler. Sıkıntı etmeyi bıraktım. Bebeğin keyfi yerindeyse sorun olmuyor. Bazen burnu tıkalıysa da yuttuğu mukus kakadan çıkarmış o da olabilir dedi doktor
Bugün bende götürdüm kan tahlili gaita falan yapıldı gaitada parazit gizli kan vs yok ama kanda demir eksikliği falan çıkmış dünden beri kakası 15 i buldu kültür testi çıkana kadar probiyotik vermeye başladık bakalım ne olacak
Benim kızımda da aşırı sık dışkılama mukuslu kaka, ishal ve pişik oldu. Bir de sık kusma. Bağırsak enfeksiyonu dendi. Rotavirus tetkiki için kaka istendi ama veremedik. Ki zaten iki doz rotavirus aşısı yaptırmıştım. Ona rağmen olur mu bilmiyorum. Verilen antibiyotik, probiyotik ve kusma için şurup tedavisi ile sorun çözüldü. Önceki dışkılama düzenine geri döndü.
Evet ishal ama yoğun yapmıyor allahtan ve tahlillerinin hepside temiz nasıl düzelecek hiç bilmiyorum probiyotik başladık onda da herhangi bir şekilde tepki yok