Sağlık ocağında ki doktor isilik dedi ama geçmek yerine iyice çoğalıyor anne sütü de sürüyorum moralim bozuluyor böyle gördükçe başına böyle bir durum gelen var mı
Canım benim ya meredeyse hepimizin başına geldi. Sürekli nemlendirin ve ince giydirin odasını havalandırın sürekli ben krem sipariş vermiştim krem gelene kadar geçti.
Ve özellikle çoğu anne hakiki gülsuyu çok iyi geliyo demişti gülsuyu alıp sürün
Ecowell sipariş vermiştim bende onunla nemlendiriyorum sürekli mustelanın stelatopia diye bir kremi var onu sipariş vereyim diyorum ama 3 gün sonra çocuk doktoruna randevumuz var belki o güzel bir krem önerir
Ben uzman doktara gittim böyle içi beyaz sivilceli ise alerjilk olabiliyormus bir doktora sorun isterseniz sağlık ocağı yerine
Perşembe günü çocuk doktoruna götüreceğim
Eğer isilik ise de ben sık sık banyo yaptırdım sudokrem sürdum çok az sıcak tutmadım çok
Sonda geçti benim oğlan hem isilik oldu hem de alerjik reaksiyon gecirdi
Canım benim anladığıma göre bebeğin yeni doğmuş benim kızda yeni doğduğunda böyle oldu 2 ay sürdü aşağı yukarı sütü sür geçer dediler daha fazla oldu zeytinyağı ile yağla dediler yaptım geçti gene basladi doktora gittik dedim böyle oldu dedim Yeni doğan bebeklerde olur dedi geçti başka doktora gittim ilaç yazdı dıştan alacaksın dedi çok pahalı alamadım sonra hastanede bir kadın denk geldi böyle oldu dedim oda dedi iyi beslenen beklerde olur dedi zamanla geçer dedi ve de şükür geçti sen yediğini içtiğini dikkat et günlük olmasa bile gün aşırı yıka çocuğu ıslak pamukla sil dur geçiyor
Canım selam,
Bana pek isilik gibi gelmedi, acaba alerji olabilir mi bilemedim, tam olarak alerji gibi de değil.
Besin alerjisi olsa kakasında mukus, gaz, kaka yapmakta zorlanabilir diye düşünüyorum.
İsilik için gül suyu anne sütü önerebilirim eğer isilik ise
Kakası mukuslu evet bu bir kaç gündür de gaz sıkıntımız var ama anne sütü veriyorum anne sütüne alerjisi olsa en baştan kendini belli etmez miydi acaba ara arada mama takviyesi yapıyorum doğduğundan beri bu şekilde
Alerji , anne sütüne değil.besin alerjisi oluyor. Senin yediğin herhangi bir şeye alerjisi varsa sütten geçiyor
Bu çok normal canım sıkmaya çalışma kesinlikle öptürme ve her gün sabah akşam yüzünü kaynattığınız suyu ılımaya bırakıp ağız mendili gibi pamuklu bir bezle silin geçecektir yenidoğanlarda oluyor