Ne zamannnn

Çıktı mı sizde yada ateş falan var mı? İnanılmaz bir salya var el hep alt damakta. Elini çekince de çıldırıyor

1 Beğeni

Ates yok henuz cikmadi ama inanilmaz salya var gunde 3 4 onluk degisiyor aglama krizleri eli dahil eline ne gecerse agzinda

Ay bizimki de böyle. Çıksa da rahatlasa diyorum

Biz 3 ay 10 günlüğüz bu bir iki gündür aglamalr arttı eli ağzında salya çok oluyor acaba diş mi? Eyvah eyvah :pleading_face: daha erken yaa az daha dursaydi bız ne zaman normale döneceğiz

4 ay 24 günlükten bildiri yapıyorum normale dönemedim. Hatta büyüdükce hic dönemiyorsun. 40 gunluk oldugu zamanlarını özlüyorum şahsen
Uyuttugumda uyuyordu simdi direniyorunuz. :rofl: o zamanlar uyumasin diye direniyordum seviyim ediyim diye simdi uyusun diye direniyorum​:rofl:
Ama bu halleri de güzel mıncır mıncır sevme zamanları

Bizde 3 ay 12 günlüğüz ani ağlamalar var diğerleri yok ama bakalim

İnşeAllah 5 e dogru gidiyorsunuz bundan sonra belki daha iyi olur bi daha ek gidaya falan başlar

İnsallah ama bu sefer de dis cikarma donemi var biz analar ne zaman rahata ericez :smile:

Sanırım hiç çünkü artik bebekler hayatınızın bir parçası hem bi sıkıntı halinde olacagiz cocuk icin yani eski halimiz olmayacak onu biliyorum

Okula başladığı zaman :rofl: 2 tane daha var gerçi yine rahatlamiyorsun büyüdükçe dertleri de değişiyor

Kesinlikle insan hic yoktan gözümün önündeydi minikti dinliyordu falan diye düşünür buyudukce daha baska neyse biz rahat edeceğimizi dusunmeyelim en iyisi​:sweat_smile:

1 Beğeni

14 aylıktan bildiriyorum rahatlamaya başlıyorsunuz :pray: Tabi bu ayda diş çıkarma ,yemek reddi ,uyku değişimi biraz sancılı olabiliyor :face_with_peeking_eye:

2 Beğeni

İşte tecrubeli anneler :rofl::rofl: okula başladığı zman hersey düzene oturacak… benim oğlan okula başlayınca ilk bi boşluğa düştüm… sonra cumartesi pazar lar bana ölüm gibi gelmeye başladı :rofl:

2 Beğeni

Kız yine bitmiyor dertleri hele erkek çocuğunun

İnşeAllah o zamana sağsalim geliriz

İlerde daha da zor oluyor… büyük oğlan her gün beni delirtecek yeni bir şey buluyor

Beni çıldırtan 2 tane birde koca etti üç

Benim de aynı… sabah beri kusmadigi yerim kalmadı

Benim bebekte çok kusuyor reflu dedi doktor