Doğum yapalı 24 gün oldu ve dikişlerim hala iyileşmedi hergün pansuman yapıyorum doktorum krem verdi onları kullanıyorum geçen gün bir baktım dikişin kesi yerinden etin arasından ip parçası çıkmış iç dikişin ipi muhtemelen bu cuma gününe kontrolüm var ama için hiç rahat değil erkenden mi gitsem diye düşünüyorum başına gelen var mı ve bu kadar sürede hala dikişlerin iyileşmemiş olması normal mi
Canım doğum yapalı bugün tam 2 ay ve benim dikişlerim yeni bitti sayılır uzun ip mi çıktı kaşındı ağrıdı ve ben oturamıyordum taaki bir haftadır ağrısı azalmış hâlâ oturunca sızlıyor benim doğumum aşırı zordu içten dıştan diktiler iyileşmesi zaman alacak dedi doktor çünkü beni aşırı kesmişler. Doktora git tabi ama yapacak bişey yoktur kendiliğinden eriyen ipler o bazılarıda iç çamaşırına düğüm olarak düşer
Ay benimde aynıydı iki aya anca geçti. Ama bana krem falan vermediler. Pansuman da yapmadım. İlk bir hafta falan yaptım sadcee. Aksine bana hiç bişey sürme temiz ve kuru tut dedi doktor. O dikişler zor ya ben de kafayı takmıştım aynayla sürekli bakıyordum sanki iyilesmiyor gibi geliyordu. Kırkım çıkmıştı böyle dikişim açılmış gibi duruyordu içi beyaz görünüyordu ipler falan. Doktora gittim benim dikislerim açılmış galiba diye açık duruyor yara ipler çıkmış gibi dedim. O da baktı dedi hayır bişey yok böyle iyilesecek falan. İki aya doğru işte kapandı ipler kendiliginden düştü. Camasirimda bakıyordum düşmüş ip parcalari.
Teşekkür ederim tecrübemi paylaştığın için sizede çok geçmiş olsun
Banada hiçbir şey demediler başta yeni doğum yapan kuzenim söylemişti batikonla pansumanı onu yapıyordum sonrasında baktım bir gariplik var gittim doktora enfeksiyon kapmış ve dikişler aşırı gerilmiş dedi krem vyazdı falan hala bir değişiklik yok yarın tam 1 ay oluyor bakalım inşallah yakın zamanda geçer
Bende çok problem yaşamıştım 20 gün falan doğru düzgün yürüyememiştim bende de içerden ip uzar öyle düşerdi yada düğüm halinde düşerdi batikonla pansuman yaptım her wc sonrası çok ağrıyor die doktora gittiğimde bana kırılıp dikişlerin üzerine dökülen bi ilaç vermişti o geçirdi
20 gun oldu dogum yapali asiri zir bir dogum yasadim .Benim de her tarafim cok aciyordu . Dugumlu sekilde ip parcasi grlince ben cok korktum enfesiyon kaptim hemen pasuman yaptim kendimi. Onkadar buyuk bir travma yasadim ki fok. Gidip seyimi gostermeyi birak cocuk bile yapmak istemiyorum. Hala benim dikisler de aciyor ama ilk gunki gibi degil yavas yavas dikisler dusuyor.
Keşke başta bu şekile gelmeden krem ilaç ne geçiriyorsa verseler o kadar acı çektikten sonra veriyorlar size verdikleri şeyi bir yerde daha okumuştum benim dış dikişin kesik kısmından bir ip parçası çıktı ucu gözüküyor kızardı ve acıyor yarın gideceğim doktora çok korkuyorum canım acımasın istiyorum artık
Benim de oyleydi duş alinca fln daha cok aciyordu ama bir kac gune acilar azaldi .ip hala oldugu yerde mi bilmiyom ama sallaniyordu
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşiriz inşallah
Ne yaptınız doktor ne dedi acaba?