Normal doğum yapan anneler. Allah rızası için yardım edin yaaa

25 gün önce normal doğum yaptım. Normal doğum yapan ertesi gün ayakta olur dediler öyle değilmiş. 25 gündür oturamıyorum bile. Dikişlerim çok ağrıyor. Doktora gittim belirgin bi iyileşme yok dedi ağrıyor dedim ilaç istedim kanaman var ilaç veremem dedi batikon sürüyoruz sürekli. Nolur iyi gelen bişey söyleyin siz ağrınızı nasıl dindirdiniz koca 25 gün geçti ağrım geçmedi.

Arada buz koydum, kısa süreli. Bi de parol içtim. Bir de hyperimax krem sür demişti doktorum sabah akşam bol bol onu sürdüm. Benim de 34.günüm. ara ara hala acıyor.

Peki dikişlerin düştü mü

Ben normal doğum yaptım 10 gün oldu dikişlerimde var oturabiliyorum kanamam da az geliyor artık batıkonla temizliyorum çok ağrım olunca parol ağrı kesici iç dedi doktorum ben böyle yapıyorum

Bende doğum yaptığımda popomun üzerine oturmuyordum sanki basur gibi kabızlık filan derken iglemem uzun sürdü zeytinyağı ile de pansuman et Allah yardımcın olsun geçiyor ama geçinceye kadar çektiriyor

30 günü geçti dikişim benim öyle attı

Ben de 1 ay önce doğum yaptım. Hala dikiş yerim sızlıyor. Bazen oturamıyorum bile. Sadece 1 tane dikiş kalmış. O ne zaman düşer bilmiyorum. Sıcak, soğuk kompres yaptım fayda etmedi. Bilemiyorum ne zaman tam anlamıyla iyileşiriz.

Basur yastıkları var ya ondan kullan bende öyleydim bayağı uzun sürdü iyileşmem çünkü birde kabız olmuştum ben. Her tuvalet sonrası muhakkak batikon sür ve saç kurutma makinesi ile kurut. Ayrıca doktorum bana ağrı kesici vermişti ve ayrıca çok ağrım olursa dayanamayacak kadar onun için bile ayrıca ağrı kesici vermişti. Daha sonraki kontrolde merhemde verdi. Kanama ile ne alakası var ilacın anlamadim.

Bilmiyorum ki kanaman var ilaç krem veremem dedi. Siz hangi merhemi kullandınız iyi geldi mi

Parol verdi bana

Allahın izniyle dikislerinizi sari kantaron kurutur hemde iltihap varsa ona da iyi gelir
Zeytinyağı da olabilir

Hemen hemen 1 ay falan sürmüştü benim. Baya yirtilmam olmuştu dikiş fazlaydı. Ben ekstra birşey yapmadım. Yan oturmaya çalıştım mecbur kalmadıkça. Onun harici batikon kullandim. İlaç kullanmadım.

(gönderi yazarı tarafından silindi)

(gönderi yazarı tarafından silindi)