OCEAN demir

arkadaşlar ocean demir takviyesi kullanan var mı
bebeğim 4,5 aylık
kilosu da 6,5
kaç damla damlatmam gerekiyor bana bilgi verebilecek olan biri var mıkaç damla damlatmam gerekiyor bana bilgi verebilecek olan biri var mı

Burda durayimda bende öğreneyim bir sonraki kan damlası onu almayı düşünüyorum bende çocuk doktoru bir tane yazdı garip birşey ilaç değil gıda takviyesi buzdolabında saklanması lazım pek sevmedim bunu​:person_shrugging:

Yanlış bilmiyorsam eğer Sağlık ocağından alınanlar kilosuna göre damla olarak veriliyor oceanların hepsi 3 damla. Yani bana çocuk doktorumda eczaneden alırken de sorduğumda ocean 3 damla verebilirsin dediler

Canım zaten içinde ölçeği çıkıyor 0.5 yazıyor onun biraz üstüne çekip kullanıyorum bana eczacımoz öyle demişti sabah aç karnına mamasının içine katıp içiriyorum

1 Beğeni

Ben kullanıyorum günde 10 damla veriyorum ama benim ki kan ilacı o da demir olarak geçiyor

Doktorum bize test yapmadan 15 damla dedi ben 10 damla veriyorum.

Gunde 3 dendi bana

Benim doktorum sidefer aldirttı kilosu ile aynı vereceksin dedi 7.2 kilo 8 damla ver dedi

Kilo başı 1 damla şeklinde veriyorum

Bestiron kullandiriyor bize doktorumuz. Kilosuna göre veriyorum damlasını. Oceanlar da genelde paketin yanlarında kullanım şekli yazıyor. Kızım ve eşimde ocean çok kullanıyorum ona göre yorumladım.