Ocean microfer

Kızlar oceanın demir ilacını kullananlar yazabilir mi. Nasıl veriyorsunuz kaç damla veriyorsunuz. Vegaferon kullanıyodum devletin verdiği. Ocean geçmek istedim kullananlar yazabilir mi

Benim doktorum da tanıdığım eczanede kilo başına 1 damla vermemi söyledi. Yani çocuk 5 kilo 5 damla. 1 2 saat açlıktan sonra ver daha sonra yarım saat bekle öyle emzir dedi doktorumuz.

Bizim doktorumuz kiloya 2 damla önerdi 6 kilo 12 damla veriyorum. En uygun dozu yine doktorunuz belirleyecektir bence ona danışın yine de :blush:

Kilosunun 2 katı veriyorum, dr öyle söyledi.

Kilosunun iki katı veriyorum yarısı sabah yarısı akşam olmak üzere ikiye böldü doktorumuz

Ben devletin verdiği demir ilacini kullanıyordum sağlık ocağı verdi ama kendi çocuk doktorum devlet Hastanesi’nde olmasına rağmen asla onu kullanmamam gerektiğini söyledi içerisine bakarsanız paraben var ve çok sıkıntılı birşey bende ocean kullanmaya başladım ve şuan çok rahatız onu kullanirken çok sıkıntı çekiyordu kabız bile yaptı gaz ile ve ocean demir de doktorum kilosu kadar vermemi soyledi 6 kilo ise 6 damla gibi

Aç mı veriyorsunuz peki. Yani ilaç ile doyurma zamanlarınız nekadar oluyor süresi

İki beslenme arası ne tam aç ne de tam tok olacak şekilde veriyorum ben. İlacı verdikten sonra 1 saat beslememeye çalışıyorum kusma olmaması için

Ben yemekten önce 1 saat 1.5 saat önce veriyorum yemekten sonra vericeksem yine aynı şekilde 1 1.5 saat sonra veriyorum

@Nurr benim dediğim gibi kullananlarda var