Oğlum bugün boğuluyordu

Bugün oğlum evin önünde geziyorduk çamağacının yaprağından koparmış iki elinide kontrol ettim birinde vardı diğerinde yoktu ben bakmadan önce ağzına atmış öksürdü hemen belini vurmaya başladım yan çevirerek baktım çıkmadı parmağımı soktum yine olmuyor hemen sağlık ocağına götürdüm köyde oturduğum için hemen ambulans çağırdılar ilçeye gittik orasıda şehir hastanesine yönlerdirdi tabi bu sırada çocuğum 3 saat boyunca ağladı şehir hastahanesinde hemen anestezi verip o parçayı aldılar şimdi iyi ömrümden ömür gitti evlat hem çok güzel bi dıygu hemde çok zor biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin kızlara

Okurken bi kötü oldum çok geçmiş olsun rabbim hepsini korusun inşallah bizde şuruptan boğuluyodu az kalsın hemlich uygulası ile kurtardık çok şükür insanın ömründen ömür gidiyor. Rabbim yardımcımız olsun

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah :folded_hands:

Amin cümlemizin rabbim bütün evlatları korusun

Amin Allah razı olsun sağolun

Bende emziriyorken oluyor onda çok panik olmuyorum gerçi annelerin ismi panik​:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:sizin dediğiniz gibi yapıyorum geçiyor rabbim evlatlarımızı korusun

Çok geçmiş olsun canım şükür iyi​:folded_hands:

Çok geçmiş olsun söz konusu evlat olunca ömürden ömür gidiyor Allah bir daha yaşatmasın

Cok geçmiş olsun Allah korumuş tahmin edebiliyorum çok çaresiz bir durum Allah kimseye yasatmasin

Hepinizden allah razı olsun hiç durmuyor huzursuz sesi kısıldı iyice boğazı ağrıyor herhalde evladımın canını yanınca çok kötü oluyorum bende

Amin rabbim evlatlarımızı korusun korusun