Anneler bı onerımız var mı?Bebegım sumuklu ama boyle ahım sahım bır sumugı olmuyor orta duzey sabah uyandıgında fln daha cok oluyor gun ıcerısınde azalıyor. 2 gundur oksurugu var agızında balgam onu gerı yutuyor gerı oksuruyor sabah uyandığında ve gece yatarken oksurugu oluyor. Gun ıcerısınde o kadar oksurmuyor .Gunde 3 kere fln burnunu temizliyom ama o balgamı atamadı daha. Bebegım 2 aylık ne yapmam gerekiyor. (Ates fln yok harketlerı de gayet normal )
Öncelikle geçmiş olsun canım viks kullanabilirsin ayağının altına sırtına ve göğüsüne gece yatmadan önce bunu tekrarlayabilirsin yada soğan bırak bütün enfeksiyon u çekiyor sabah soğanı çıkardığında kupkuru bir soğan oluyo
Tsk ederım soganın ıcıne bırsey koycagız mı bnde yanına lımon koyuyorum
Vicks’in içindeki madde sebebiyle bebeklere yasak olduğunu biliyorum. Ne sürülür ne de solunur yani. Yılların bilgisidir bu. Bilinmemesi imkansız neredeyse. Şaşırdım. Allah şifa versin ama zararlı bir şey kullanmayın.
Şöyle videoyu şuraya bırakayım. Ben de yeni öğrendim. Bebeklerde balgam çıkarma yöntemi
Bakıyırum hemen . ⁸
Bebek viksi var herkes kullanıyor ki bnde kullanıyorum doktor bile viks kullan diyo neyse sen bilirsin ama soğanı bebgin ayagına göre halka şeklinde kes ayağının altına koy çorabını giydir uyusun sabah çıkarırsın bi kaç gün bunu uygula bn kendim e kovit dönemi uygulamışıtım 3 günün sonunda iyileştim @514habis_r
Denıycem tsk ederım ![]()