Önemli yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar iyi geceler büyük kizim 8 yaşında 3 sınıfa gecti bazen telefon yqda tv izlerken sesleniyorum ses vermiyor dalgınlık var ama sağlıklı akilli bir çocuk okulldq da dalgınlık var ne yapsam bilemedim fikriniz varmi

Telefon kulanan çocuklar da dikkat eksikliği oluyor dünyadan bağları kopuyor benım de yiğenim aynıydı tlf ver çık dışarı haberi olmaz akşama kadar yemek verme açıktım demezdi Abi’m yasak koydu baş edemediler şimdi normal her çocuk gibi dışarı çıkıyor oynuyor seslendiğimiz de durmazdı sizin kızınız da ondan kaynaklı olabilir mi

Bilmiyorum ki çalışıyorum bende sürekli yanında değilim yazın cok tv telefon yok ama üzülüyorum ihmal ediyorum is bebek of

Çalısıyor isen daha zor tüm ilgisini tv telf oluyor malesef tv izlemesini en olamazsınız ama telf belki bellı saatler de süre koyabilirsiniz bâzı çocuklar tlf nedeni ile içine kapanık oluyor konuşmak bıle istemiyorlar çalısıyor olmanız da az zaman ayırma olduğu için ondan kaynaklı bi bağ kopukluğu yaşıyor olabilir sizinle zaman geçirse daha farklı olabilir belki izin günleriniz falan yok mu

Çocuk dergilerine abone olabilirsiniz içinde türlü türlü oyunlar etkinlikler çıkıyor her sayıda. Hem de okur bilgilenir. Kız olduğu için daha farklı etkinlik oyuncaklar alınabilir. Takı yapma kiti, minik de olsa kanaviçe işleme öğretilebilir. Gündüz TV ye telefona saat koyun kim varsa yanında kurallara uysun. İnşallah zamanla kendi kendine bir şeylerle ugrasinca geçer.

Hangi karakterleri seviyorsa artık bulabilirsiniz internette dolu kanaviçe şablonu var. Malzemeleri renkleri kodlarına göre tuhafiyeden de alırsınız :hugs:

Puzzle da önerecektim ama artık daha güzel geliyor bu gönderdiklerim. Puzzle uzun zaman alıyor bunları hem kendi yapacak hem kullanır hediye edebilir hatta satış bile yapabilir :smiling_face: Biz zamanında ne takılar sattık hey gidi hey :grin: daha fazla emojili , karakterli boncuklar var bileklik veya kolyeler için öyle aratınca da bulursunuz internette böyle şeyleri satan çok site var.
Havayla kuruyan kille de kolye, küpe, broş, magnet veya mini eşyalar , minik takı tabakları yapabilir. Beraber yapmaya baslayabilirsiniz sizinle de vakit geçirmiş olur hem. Sonra kendi kendine yapmak isteyecek zaten öğrenince. Videoları mevcut YouTube da çok da basit. Öğrencilerimden yapanlar vardı çok severim ben de hediye etmişlerdi :smiling_face:https://youtu.be/Vi7aKWJNqnA?si=XYVl9xGZKoKRgM_K