Önerebileceginiz lazer epilasyon varmı kızlar

Gerçekten kullanipta menmun kalan varmı azalttığı doğrumu acaba

Evet azaltıyor, bendeki Braun marka yıllardır kullanıyorum bozulmadi da.

Atış yapan cihaz degilmj

Hayır bendeki atış yapmıyor, sizin dediğiniz lazer epilasyona giriyor

Evet evet ondan diyorum normal epilasyon aleti bana işkence gibi geliyor çok köklü oldugu için :face_holding_back_tears:

Aletiniz iyi olmayabilir çünkü benzeri yengemde de var onda nerdeyse hiç kalmadı yıllardır epilasyon yapa yapa

Yanlış başlik yazmış oldum düzelteyim​:blush:

Benimkiside braunun malesef sorun makinede değil bende saç tellerimde çok kuvvetli bacaklarimda aynı şekilde 11senedir makine ile alıyordum her almamadada ağliyorum resmen bu doğumundan sonra 3ay alamadım bugün pes ettim kremle aldım

Ben alalı çok uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla bu cihazların hassas başlıkları ayrı bir ücret karşılığında satılıyordu ben standart başlıgiyla kullanıyorum, kıl koklerimde fazla kalın değildi bende işe yaramis olabilir ama eğer lazeri alamazsaniz başlıkları makul bir fiyat olabilir onu piyasada bulup deneyin, Teknosa satıyordu tabi bu benim bahsettiğim yıllar öncesine ait şuan ne şekilde satılıyor bilgim yok.İnsallah kıldan tüyden arınır, hafiflersiniz ne deyim :smiley:

Killarından şikayet eden bir bayan olarak disari cikinca ,karşımda pürüzsüz bir bayan gorunce kendimden utanan ben. Her çözümü deneyen yine ben jilet , eldiven ,iplik,agda türleri,krem ,hatta hamam otu bile kullandim :joy:yine çözüm bulamadim. Hormon bozuk olduğu ocin bende cok bor ise yaramadi. Taaaaa ki trendyoldan philips lumea ev tipi lazer aletini alana kadar . Cok duzenli kullanmıyorum. Hamilelikte nerdeyse hergun jilet yapiyordum tüm vücut. Arada atış yapmama rağmen kilarimda hiç bir artış yok . Simdi kollarımda fln baya azaldı. Bacaklarımda da azalma var jilet ile hayatıma devam ediyorum .. arada atış yapisyorum .hic yoktan bir tik daha pürüzsüz. Philips de guzel öneririm

Ev tipi lazer epilasyonum yok ama cevremde kullanip memnun olan arkadaslarim var philips lumea. Bende guzellik merkezinde 1 sene duzenli lazere gittim 3 sene olmak uzere birakali koltuk altimda kalmadi bacaklar baya az kollarimda cok az bikini bolgeside baya azaldi ve jilet kullanmama ragmen artis olmadi yani tamamen bitirmesede incelme ve azalma oluyo tavsiye ederim

Ayy amin inşallah Allah razı olsun ne güzel dua ettiniz​:joy::smiling_face_with_three_hearts:

Hemen bakicam darisi bana inşallah ya​:joy:benimde denemediğim hicbisey kalmadı bacaklarım.icin yok anam yokk

Kasabada olduğum için seansa her ay gitmem mümkün değil cnm birde eşim götürdü diyim kayinnam hotlar valla :face_with_hand_over_mouth:

Aslinda gitmeni önermem.

Hem mahrem açısından hemde yanlış bir uygulama yapıldığı zaman 2 katı kıl çıkarıyor.
Genelde de 2 yıl sonra tekrar çıkıyor. Onu duzenli tekrar etmen gerekiyor.

Bence ev tipi daha mantikli.

Ayrıca bu ev tipi lazerlerde kıl rengi çok önemli. Kıl tipi sari görünmüyor ise biraz azalması zor . Siyah killarda güzel iş görür . Benim yüzümde hic ise yaramadi.

Braun aldım. 3-4 kere düzenli kullandım onda bile etkisini gördüm. Öyleacı hissi de olmuyor. Seviyesi var onu düşürüp kullanabilirsin. Hassas yerlerin sinek ısırığı gibi acısı oluyor. 2 tane başlığı var. Tabi ben daha önce de lazere gitmiştim onun da etkisi olabilir.

Yaa benim simsiyah diyim o zman​:joy::face_with_hand_over_mouth:bende işe yarar insalalh ya yüzüme felan değil sadece bacağıma en dertli yer bacağım

Valla cnm sinek isirigini bırak benim etini ligme ligme yoluyolarmis gibi oluyor birde alerjimde var galiba aldıktan sonra bacağım acayip kabarıyor kızarıyor yara oluyor ona ragmende alıyordum.ama artık dayanamiyorumlazer tipi almayı istiyorum

Lazer tipleri iyi. Hatta şuan indirim de var. Ben haziranda 18 bine almıştım şuan 16 bin.