Hanımlar merhaba,
Doktorlar cok önermiyor biliyorum ama örümcek kullanan anneler var mı?
Kac aylıkken kullanmaya başladınız
Hanımlar merhaba,
Doktorlar cok önermiyor biliyorum ama örümcek kullanan anneler var mı?
Kac aylıkken kullanmaya başladınız
7.8 ay arasi basladik ama cok az az koydum 9.5 ayda emekleyince hiç koymadim kaldirdim
Yürüteçe 6 aylıkken başladım ben kullanıyorum günde en fazla 15 dk tutuyorum. Parmak ucunda değil yere tam basarak gidiyor. Tam boyuna göre ayarlı. Yani bizimkinin testisler zaten yukarda ameliyat olcaz da eğer sizin bebeğiniz erkekse çok önermiyolar yürüteçi. Testisleri yukarı çıkabiliyormuş
Ben 8 aylıkken aldım evet onermıyorlar hatta bızım doktorumuz hemen anladı parmak uçlarında durduğunu farkettı ama ne olursa olsun aldım belimde fıtık vardı ve taşımakta zorluk cekıyordum ama suan 10 aylık artık cok kullanamıyorum boyu uzun oldugu ıcın dustu bıkere korkuyorum artık satmayı düşünüyorum
Ben geç kaldım dokuzuncu ayda kullandirdim biraz girdi sonra yürümeye hevesliydi kendi girmek istemedi duruyor yepyeni boşa almışım
Bende 8.ayında aldım 11 buçuk aylık kullanıyor hala . Yürümeye hevesi yok çok deneme yapıyorum ama . Yanlız başıma bakıyorum ben iş yaparken mecbur bırakıyorum . Bu aralar regl ağrısı çekiyorum mecbur bırakıyorum bir kaç saat dolanıyor ev içinde öyle
5.5aylikken koymaya başladım bayağı kullandım 8-9aya kadar düştükten sonra koymadım hiç
Bacım yürüteç için büyük değil mi biraz aşağıda egilebiliyorsa Allah korusun düşer
Yok üst kademesinde gözümün önünde bildiriyorum hep deyoksa emekleme de yok benimkinde döne döne gidiyor sağa sola kafasını vuruyor başka seçeneğim yok yani ya bende kaldırsam diyorum ama hepten kalkmaz diye korkuyorum sonra
Bizde kullandık çok işime yaradı yemek yaptığım siralar oda dolanyordu etrafı keşfedyordu onla, şuan 11.aylik olcaz bayadir brakti kullanmyor zaten kendisi istemiyor artık parmak ucunda falan yürümede olmadı hiç onu kullandigindada parmak ucuna basmyordu şimdi yavaştan adım atmaya başladı ama normal basyo yani şuan. yurutecte duruyor öyle kullanmıyoruz artık.
Ben bebeğim 6 aylikken ev taşıdım yanımda durması için mecburen koydum emekliyorduda zaten yürümeyede hevesliydi 9 aylikken de yürüdü az kullandık
Ben 6 aylık olunca başladım kullanmaya keşke daha önce alsaymisim çok rahatlikmış kucak isteyen bi bebekti belimde doğumda kırıldı çok zorlandım örümceği alınca rahatladım iş yaparken yemek yaparken koyuyorum geziyor evde yanimda dolanıyor sürekli koymadım ama basmada sıkıntı olmasın diye ben çok memnun kaldım 9 aylık şuan kızım hala kullanıyorum iş yemek yaparken
Haa bacım sen bilin benim oğlan yuruteçtenn eğilmeye başladıktan sonra düştü bir iki kezde yurutecle kanepe kenarına gelip aprilip kanepeye çıktı ondan sonra kaldırdım bende korktuğum için söyledim Allah korusun ama ayakta destekli fln durabiliyor mu bilmiyorum ama duruyorsa ufak tavsiye vereyim ellerinden tutup yürümeye çalistirabilirsin yürütecek bıraktıktan sonra 8-9aylikti oğlum yanlayarak gidiyordu kanepeden fln tutunarak bizde ellerinden tutup yürüyorduk 10aylik emekledi şimdi 1yaş 8 günlük desteksiz yürüyor
Duruyor öyle ama çok uğraşıyoruz poposunu hemen koyuyoır öyle tutuyum kalkayım hevesi hiç yok baya baya tembel yok canım doğru diyosun ama gözümün önünde biner kaldırmam da bende bakalım ne zaman
Kızlar yoğun bir zamandan geçtim cevap veremedim hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Ken ayakta durmasi lazim dedi doktor yoksa kalca sorunu olur dedi yuk kalcaya biner dedi cok kullanmadi zaten