Kızım 10 buçuk aylık bu zamana kadar iki üç tane çıngırak aldım sadece ilk aylarda onun dşnda bişey almadım görünce alasım geliyor ama köyde kardeşim oyuncaklarını getiriyordu oynamak için ilgisini cekmesi için ama yok o başka eşyalra yöneliyordu oyuncak pek sevmedi de yine de alsam mı bilmiyorum israf olmasını da istemiyorum alsam kullanmasa sevmese orda kalacak oyuncak yerine ilgisini çekebilecek bişey var mı bu aylara uygun
Bebeğim 10 ay 6 günlük. İnancın olsun bir tane oyuncağa dönüp bakmıyor . Onun amacı emeklemek kanepeye tırmanmak kumandalar kap kacak ![]()
Fazlası iyi değil ama oyuncak şart tabi. Özellikle takmalı çıkarmalı oyuncaklar bebeklerin motor becerilerini geliştirmesi için önemli. Bizim bi araba var içine üçgen kare yuvarlak şekiller var onları o delikten geçirmeyi seviyor. Oğlum en çok ilk adım arabası bide topla oynuyor. Bide ben oyuncakları 1-2 hafta kaldırıyorum görmeyince yeni alınmış gibi seviniyor. Oyuncaklar sürekli ortada olunca sıkılıyor. Büyük parçalı bloklar var ondan alabilirsin mesela.
Bizimki başta hiç sevmiyordu sürekli yere atıyordu vs ama simdi çok seviyor
onlarla oynar, oyuncakları şekilden şekle sokar izlemek öyle keyifli ki …Kızım oynadığı içinde sürekli ona oyuncak alıyoruz, oyuncakciya gidince kendi de bakıyor beğendiğine elini atiyor vs öyle sevimli ki ![]()