Özel bebek anneleri dawnsendrom

Bence burada özel bebekler için konuşsak en azından birbirimize yardımcı oluruz özel bebeği olan var mı aranızda

Merhaba Revsan hanım bebeğiniz kaç aylık

Merhaba 13 aylık oldu :hibiscus:

Allah bağışlasın :purple_heart: grupta özel bebeği olan anne bana hiç denk gelmedi ama @admin daha iyi bilir belki :slight_smile:

Aynen bana da denk gelmediği için dedim acaba herkes benim gibi sessiz mi kalıyor ben de ilk başta herkesin mesajlarını okuyordum evet bildiğim soruları cevabını veriyordum ama bebeğimden bahsetmiyorum tabi yani eğer varsa birbirimize destek olmak isteriz​:hibiscus:

Özel çocuğum yok ama özel çocuklara öğretmenlik yapmıştım bi kaç sene. Eğer yardımcı olabileceğim birşey varsa bende yardımcı olmak isterim eşsiz meleklerimize :heart_eyes:

Gerçekten ne güzel merak ettiğim çok şey var evet çünkü ilk defa böyle bir özel bebişim var beş yaşında bir oğlum var Buda ikinci bebeğim 13 aylık bir melek :hibiscus:

Maşallah Allah bağışlasın ikisinide :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Sağol teşekkürler Allah razı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Eğer bi sorun olursa bildiğim konuysa yardımcı olmak isterim aklında bulunsun :blush:

Tamam olursa yazarım tekrardan teşekkürler :smiling_face:

Yani benim bildiğim de yok