Pamukçukkk

benim bebeğim pamukçuk oldu 5 gündür ilaçlarini düzenli kullanıyoruz benim göğüslerimde çok acıyor ara ara sizliyor ve uçları yara değil ama değişik duruyor bebeğim eskisi gibi emmiyor hala düzelmedi bu durum geçicidir umarım biraz emip bırakıyor doydugunuda düşünmüyorum sürekli aranıyor memeyi verincede azıcık emip çekiliyor.benden kaynaklimidir yoksa ağzi mi açıyor anlayamadım

Steril bı gazlı bezi kaynamis ilimis suya batırıp parmaginiza dolayın ağzının içini hafifçe temizleyin daha çabuk geçer …o göğüs sizlamasi ara ara bende de oluyor memenin sadece ucunu emiyor bazen ondan oluyo ayva çekirdeğini bı miktar suyun içine koyun ustunu geçsin yeter çekirdeğin bir gece dolapta ağzı kapalı beklet göğüs ucuna sur çok çabuk iyiylestiriyor ben öyle yapıyorum ne kadarlık bebeginiz

Karbonatı suyla karıştırıp krem kıvamına getir temiz bi bezle veya tülbetle bebeğin sabah akşam ağız içine sür tabiki tabaka şeklinde olmayacak,iki günde geçer inşallah bebeğinin ağzındaki pamukçuk emdikçe senin memenede bulaşıyor bir mantar türü oluşturuyor sızlaması ondan karbonatı kendini memene de sür gerçekten etkisini göreceksin geçmiş olsun :cherry_blossom:

Sağol canım 27 günlük çok şükür azaldı biraz

Teşekkür ederim sık sık silip temizliyorum inşallah bir an önce geçer kızımın agzi geçmeye başladı

Masaallah Allah bağışlasın sağlıkla büyüt evladını :smiling_face_with_hearts:

Amin canım çok sağol sende sağ salim büyüt yavrunu :smiling_face_with_hearts: