Merhaba güzel anneler önümüz kış, malum havalar da soğumaya başladı. Panduf almak istiyorum. Yumuşak, kullanımı rahat bir şey olsun istiyorum. Kullandığınız tavsiye edeceğiniz bir marka model var mı ? Ben trendyoldan birkaç tane favorilemiştim daha önce bir bakın bunlar nasıl ?
Ay bende istiyorum ama çıkartıyor ya nasıl olacak bilemedim
Tamam canım tşk ederim
Rica ederim ![]()
Ben bunlardan 2 tane aldım ama memnun kalmadım. Bebeğim rahat edemedi. Ama uyurken giydiriryorum.Evde giymesi için de panduf almayı düşünüyorum
Dahil olduğum farklı bir grupta vicco ve Lcw baya önerildi. Bende alacam bakalım
Bende panduf almayi dusunuyorum ama alti sert olanlar mi iyi olur yumusak olanlarmi bilemedim henuz yurumuyo emeklerkenden alti sert ayakkabi gibi olanlar rahatsiz eder dimi
Bunlardan da kullandım ama eğer yürüyorsa ne kadar olsa da çorap ince o yüzden ayakları üşür gibi
Ben bunları çok beğenmedim, panduflar daha kullanışlı
Bende ilk kez alacağım bir deneyelim bakalım belki Asil sever rahat eder. Panduf olarak nasıl bir şey almayı düşünüyorsunuz
Viccodan geçen sene aldım o zaman yeni yürüyordu onu giydirince oturuyordu. Pek yumuşak değildi. Panduftan çok ayakkabı gibiydi belki de farklı modeller vardır biz mağazadaki kampanyaya dahil olan ürünler arasından onu seçmiştik. O yüzden viccoyu eledim. Ama lcw de güzel modeller var.
Viccodan aldığımız ürün fotograftakiydi
Zaten basmadığı için yerin soğukluğunu hissetmez daha yumuşak patik gibi bir şeyler tercih edebilirsiniz fikrimce
İnşallah alıştırabilirim ilk kez giydireceğim.
Pantuf kullanmadik cok en az 6 7 tane patik ordu anannesi.
Yeni yürüme sürecinde denediyseniz benim bebeğimde yeni yürümeye başladığında herhangi bir ayakkabı giydirdiğimde direkt yere oturuyordu. Yine içinize sinmiyorsa diğer seçenekleri değerlendirin
Geçen yılı patiklerle geçirdik bu yıl ilk defa panduf alacam İNŞALLAH. Büyük ihtimalle lcw’den bakarım