Kızlar kızım beşikten çıkmaya çalışıyor ayağa kalkıyor düşecek diye korkuyorum rahatını seven bı kız oyun parkı alıp yatak atsam içine iyi olur mu ondan çıkar mı acaba kullanan var mı öyle
Park yatak aldık hem yatar hem oynar diye ne yatıyor ne oynuyor öyle diyim![]()
![]()
18 ayligiz
Nerede yatırıyorsunuz ya
Yanımızda yatıyor ![]()
Rahat yatıyor musunuz benim her yerim tutuluyor yan yana yatınca
Valla bende tutuluyorum ama zırt pırt uyanmasına iyidir
ve ona sarılıp uyumak çok keyifli ![]()
Bende arkadaşoma sormuştum da oyun parkı alsam mı diye. Hem çok yer kaplıyor hemde onun içinde de durmuyolar sıkılıp çıkıyolar dedi. Konu sadece yatırmaksa park yatak al demişti bana . Sonuç ikisinide henüz almadım ![]()
Bende de hem Park beşik ,hem de montesorri çocuk odası var . Park beşikte tövbe yatmiyor , uykuya daldiginda koyuyorum , yarım saat kiyametle uyanıyor kocamla ortamizda yatiyor beyefendi
ne sağa ne sola donebiliyorum kalıp gibi yatıyoruz beyfendide kollar bacaklar iki yana ardına kadar açılmış yatar
hiç rahat değiliz ama kokusu cennetten gelen bir koku sanki hayata motive ediyor ![]()
Bende şöyle bir şey almayı düşünüyorum, içinde kalır mı acaba , bizimki hiç sıkıntıya gelmez . En sevdiği şey kucak
Kızımın Park yatağı var, Montessori yatağı da var, ayriyeten oyun çadırıda var..Sonuç benle uyuyor, bir dakika yerinde durmuyor, tutamıyoruz( 14 aylık kız bebek )
Park yatak alırsanız eğer en alt kademeyi ayarlarsanız yürümeyi bilmiyorsa oradan çıkamaz ama öğrenince her türlü ondan da çıkar.Dusme riski olmasın ama yatağı da olsun derseniz yere sıfır Montessori yataklar daha uygun sizin için..
Süs gibi duruyor gündüzleri çamaşır yığını oluyor içi![]()
![]()
Ben yatakla beşiği birleştirdim ortaya ben yatıyorum sağıma alıyorum kızımıda böyle olunca sadece emmek için mızırdanıyor uyanmıyor ama beşiğine koyuyorum bazen uyanıyor o karanlıkta hemen ayağa kalkıyor
Ahahha aynen valla ![]()
benim kedi gidip uyuyor icinde![]()
Bu da güzelmiş , geldginde yazar mısınız nasıl iyi mi
Yazarım tabiki inşallah uzun uyur artık o kadar yoruldum ki uykusuzluktan