Ben de doğumdan önce yani hamile kalmadan önce adet düzensizliği vardı sonra hamile kaldım doğum yaptım. Şimdi bir süre düzenli bir şekilde adet gördüm ama size şunu sormak istiyorum doğumdan sonra âdetinz düzene girdi mi yoksa yine düzensizlikler görüyor musunuz???
Merhaba ben yıllardır pkosum doğumdan sonra aynı düzensizlik devam ediyor zaten doğumla geçecek bir durum değilmiş
Benım 7 ay falan duzenlı oldu bu ay adet olmadım test yaptım birşeyde çıkmadı acaba dedım yine eskısı gıbı duzensızlık olacakmı diye ama demekki dedıgınız gıbı dogumdan sonrada devam edıyor![]()
Ben normal doğum yaptım herkes normal doğumla geçiyor dedi doktor güldü bana yok öyle bi şey dedi geçecek bir durum değil sadece semptomları hafifleyebilir dedi o da hiç hafiflemedi son gaz devam ediyor
başlarda kafaya çok takıyordum alıştım artık Napiyim düzensizliğin düzeni var demek ki yumurtalıklarımda yapacak bir şey yok ![]()
Evet normalde bende takılmıyordum da bu ay ilk defa bır gecıkme olunca aklıma acabalar gelmeye basladı
inşallah bir duzensızlık falandır dıye umut edıyorum