Probiyotik damla kulananlar bakabilirmi

Bunu kullanan varmı kızlar aç tok saatler farkedermi

4yaş için uygundur ve 5damla yazıyor reçeteyi yeni farkettim doktorda 5damla yazan yeri işaretlemiş kilosu kadar fazla gelmezmi calkaladim cnm saol hepmoyle yaparım kendi vitaminleri var şurubu bu çıktı bide hangi birini vereyim duyorum saat arapiklari koyuyorum hep bide uyku duxenimiz hiç belli olmuyor ki açmi verilmeis gerekiyor

Sinem ben kullandım zaten sezaryen doğum yapanlara 4. aya kadar kullanma tavsiye ediyor doktorlar bağırsak florası için .doktor imkanın varsa da daha da kullanabilirsin demişti benim kız mama içtiği için bagirsagina iyi gelsin diye 7 aya kadar kullandım daha yeni bitti şişe .eczacı kız özellikle akşam yatmadan önce ver demişti gece mide dinlenmeye geçtiği için daha etkili olurmuş probiyotik ve doktor 5 damla demişti . yani doğduğundan itibaren 5 damla ay farketmiyor ya da kilo farketmiyor 5 damla yeterli olur.her kullanımda güzelce calkalamayi unutma

Teşekkür ederim cnm bizimde gaz problemimiz çok fazla olduğu için verdi bugün erken vermiş oldum yarın akşam vermeye başlarım inşallah faydası olurda bebişimde bende huzur buluruz :palms_up_together:

biz çok faydasını gördük inşallah size de şifa olur :palms_up_together::heart: