arkadaşlar bugün eczaneye gitti annem orada gaz damlası olarak bigaia isimli bı bagirsak duzenleyici vermiş. fotodakini. yani nda gaz damlası da alalım dedik. bu yeni çıktı yanında gaz damlası almaya gerek yok dediler. ne kadar doğru. kullanan var mı?
bide yenidoğan için uygun mu? uygun demişler ama içeriğinde 2-10 yaş arası çocuklar için uygun yazmışlar.
Bunu deyilde damlasını kullaniyorum ben rahatlatıp uyuyor tabi uyaninca Allah kıyamet kopuyor
Bende yetiskinlere olani kullaniyorum ml az yap tamam
Bu gaz damlası değil canım bağırsak düzenleyici diye geçiyor, benim bebeğime iyi gelmemişti daha çok bağırsak çalıştırdığı için çok fazla gaz yaptı
Evet ben geldim bisürü gaz damlası kullandım tek çözüm bu oldu zaten düzene girince bıraktım bize aşırı iyi geldi hem gaz hem kaka çook iyi yaptı
bebekten bebeğe değişiyor herhalde. umarım bende de işe yarar. kaç günde etkisini gösterdi. bide kaç aylıkken kullandınız. yenidoğan a Uygun mu
bna eczanede çalışan kadın bu yeni çıktı aynı zamanda gaz damlasi olarakta kullanılıyor bunun yanında gaz damlası vermiyoruz dedi. normalde gece büyük tuvaletini yapardı bugün yapmadı onun etkisi var mıdır
Ben heralde 2 aya yakındı o zaman kullanmaya başladım çünkü öncesinde gaz damlaları deniyodum en iyi bu geldi bi hafta 5 damla verdim sonra bayağı düzene girdi 4 3 diye azalttım bıraktık sonra 3 aya yaklaışnca gaz sancıları bitiyo zaten
Canım bizede çok iyi geldi 5 damla kullanıyoruz 2 buçuk aylığız doktorumuz yazdı bizede
Bir kac gaz damladsi kullandik bebegimde.metsil falan iyi gelmedi.sub simplex sonunda care oldu bize.bitkisel bi damla.6 saatte 1 12 damla veriyorum.rahatladi sonunda
Sub simplex bitkisel değil orda bi düzeltme yapayım metsil ile içeriği aynı simetikon içeriyor ilaç yani, metsil devlet karşılıyo sub simplex ithal geliyor ücretle alıyorsun
Bilemiyorum canım olabilir kişiden kişiye değişiyor memnun kalan arkadaşlar da var herkesin bünyesi farklı deneye deneye bulmak gerek hangisi iyi geliyor senin bebişe
Merhabalar aranizda yeniyim bebegim 1 aylik gaz icin bu damlayi kulanan bilen varmi tereddütteyim biraz soyle bi baktimda googleye pek iyi seyler yazmiyo ?
Aramıza hoşgeldin lohusalığın hayırlı olsun
Geçengün aynı konu açıldı bazı kişiler çok fayda görmüş ama benim oğlumu daha beter yaptı çığlıklar atıyordu çocuk bu probiyotik canm gaz damlası değil normalde, gaz damlaları genellikle simetikon içeriyor ben metsil kullandım çok memnun kaldım ayrıca doktor yazdığında devlet ödüyor
Canım bu damlanın 2 versiyonu var sadece probiyotik olan biogaia diğeri bigaia D vitamini de varmış içinde sen ekstra d vitamini verme bebeğine bu damlayı kullanırken @selmanurk
@Melisa Aramıza hoş geldin canım
Ben kullanmadım, Gaz damlası olarak Alvumrelax şurupu kullandık gazına iyi geliyordu
Ben kullandım ama bendeki sarıydı dışı çok iyi geldi
Bizdede aynı şey oldu, maalesef 1 hafta kullandım. Sonra çocuk doktoru değiştirdim
@Züleyha burada kullananlar yorumlamıştı
Bende kullanmaya başladım doktorum önerdi inşallah iyi gelir