Bebeğim 6 aylık geçen ay ek gıdaya geçtik ama kusuyo özellikle kahvaltıda bazen avokado yumurta sarısı yoğurt veriyorum ( yoğurtsuz hiçbir gıda tüketmiyor) o gün hep kusuyo dik tutuyorum oturuyo 30 dk ama yine aynı 2 saat geçse bile kusuyo akşam mecbur sadece Emiyo emdiğinide kusuyo da reflüsğ mü var sindiremiyor mu ilaç mı kullanmak gerekcek de kontrolüne daha var
Ek gıdaya geçmeden önce tadım yaptırdığınızda sadece yoğurt verdiğinizde bi tepkime olmuş muydu? Yoğurt dokunuyor olabilir mi? Bir de yoğurt hep taze veriyosunuz değil mi? Ekşime falan olmadan
Bir yaşına kadar kustu oğlum daha yeni bitti kusmalar çok şükür en geç bir yaşta sona eriyormus bizimde alerji devam ediyor oda tetikliyor Muş kusmayı ama bebekler geçici diyorlar reflü
1 haftalikken acilde cocuk doktoru tani koydu cocuklarin yuzde 70 de var dedi.reflu biberon.kesinlikle basi yuksek ya da yan yatir. Hipp mamaya gecti 6 aydan sonra hic bir sIkinti kalmadi.emiyorsa da agzinin kenari hava almamasi memeyi iyi kavramasi lazim sutteki hava gazi almasi lazim ebe tarif etmisti.