Kizlar reglim 4 gün erken oldu ama ağrıdan çok. Sanki mideme öküz oturmuş gibi ya koku hassasiyeti sinir mide bulantısı neden acaba yemek de yiyemiyorum
Regl dönemlerinde benim de öyle olurdu evlenmeden önce mide bulantısı gibi koku hassasiyeti hep vardı zaten . 4.5 ay oldu doğum yapalı regl oldum 3. Reglimi her defasında da yine koku hassasiyeti iştah kapalı bel ağrısı var bir de . Normal aslında hormonlarla alakalı bir kaç gün zor zamanları atlatınca Normale dönersiniz
Bnm bekarken çok oluyordu reglin ilk günü on on beş defa kusuyordum doğumdan sonra sadece mide bulantısı oluyordu kusma olmuyordu sancılar yine çok var iki gün önce oldum dört beş defa kustum da bu sefer üç gün de karın bel ve bacak ağrısı çekiyorum o gün su içmek bile midemi bulandırıyor
Çok zormuş gerçekten Allah tüm kadınlarımızın yardımcısı olsun
Ay benimde sinir stres kusma hepsi var ne kadar zor sinir bozucu
Amin
işte ona göre de evet cefa çekiyoruz her koşulda ama Cennet de şu kainatta bizim ayaklarımızın altına serilmiş . Bununla müjdelenmenin anlamını anne olduktam sonra anladım . Şu an regl dönemim inan hepsini yaşıyorum 4 buçuk aylık da kızım var biraz huysuz dönemler değişti huy suy yani o zorluk günüm nasıl geçiyor anlamıyorum bile çok zor Allah yardımcımız olsun