1900 tl dediler
Özel hastanede mi
Asiyi eczaneler satiyor ben 4 ay önce 1700 e almistim artmis olabilir dolara bagliymis cünkü.eczaneden alip ister saglik ocagina ister hastaneye yaptirabiliyosun.ben öyle yapmistim
Ben özel hastanede yaptırdım 2 bin lira verdim 2 ay kadar oldu 4 aylık olacak oğlum 2. Rota aşısını yaptıracağız. Ama tavsiyem yarım ölçek calpol ver bebeğe mutlaka çünkü benim oğlum ağlaya ağlaya yıktı geçti calpol verince etkisini göstermeye başlayınca uyuyakaldı yavrum ![]()
Eczanede
Eczanede 1950ydi biz direk doktorumuzun hemsiresine yaptırdık yani gidip eczaneden almadık bakalım ne kadar oldu 2 ayda bende merak ediyorum
bende yaptirdim ilk dozu 3.ay 2.dozu 5.ayda yaptirdim hicbir yan etkisi olmadi
İlk doz 2. Ay yaptırdım ikinci dozunu da 4. Ay yani bir hafta sonra yaptıracağım
Gitmedenmi yani asi olmadan mi vereyim carpol
Ben eczaneden aldim sagkik ocagi hemsire yaoacak zaten damlaymis agizdan yutturacakkar igne degil
Aşı olmadan 15 dk önce veriyorum ya da aşı yapıldıktan hemen sonra da verebilirsin sen bilirsin
Sakinlessin diyemi ya inah kusmaz
Kusan varmış az az veriyorlar o yüzden. Bizimki rota asisindan 4 saat sonra ağlaya ağlaya susmadı çok zorlandım o yüzden vermiştim ondan sonra hep veriyorum çok ağrısı oldu belli ki oğlumun.
Rota virüsü aşısı hangi aylarda yapılıyor
Bebeğim şiddetli bir şekilde kustu, az az verseler bile benim kızımı kusturdu. Doktor tekrarlayabiliriz dedi ama istemedim
Ne kadar verdin zam gelmiş mi? kussa bile etkisini gösterir bence
1400 tl yaptılar
Bu ay bebegımin rota virüs aşısı var . Rota virüs aşısını yaptırmalı mıyım ? Yan etkılerı var mıdır ? Tecrubelı ve yaptıran annelerın bılgısıne ıhtıyacım var . Yaptırmayanlar da neden yaptırmıyor acaba bunları paylasabılır mısınız ? Pazartesi doktor kontrolümüz var Tabıkı bu durumu doktorumuzla da konuşacağız ama sızlerınde fıkırlerıne ihtıyacım var Bu konuda yardımcı olursanız sevınırım kafam çok karışık
Biz yaptırdık 1 aydan fazla oldu herhangi bir yan etkisi olmadı bende yaptırmayı düşünmüyordum elitimin oğlu 1 yaşında o yakalanınca yaptırdık hemen eğer farkedilmezse ölüme kadar gidebiliyor 5 güne yakın hastanede kaldı anca toparladı 10 günde 2 kilo kadar düşmüş kilosu o yüzden riske atmaya değmez dedik hemen yaptırdık eşimle
Aaa kıyamam
bende kararsız kaldım kafam çok karışık . O yüzden yaptıranlardan duymak istıyorum . Ateş yaptı mı pekı sizin bebegınızde ?