Sab simplex kullanımı?

Bunu kullanan var mı varsa acaba kullanım şeklini söyleyebilir mi bebeğim 2 aylık gaz problemi var metsil kullanıyordum işe yaramıyor buna gecicem bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba kaç damla kaç defa verilmesi gerekiyor kullanan anneler

1 Beğeni

Doktorunuzun yönlendirilmesi daha doğru olur rutin gittiğiniz bir doktor varsa ona danışabilirsiniz mesela biz 6 saatte 1 sekiz damla olarak kullanıyoruz ama arkadaşımın bebeği de bundan kullanıyor çok aşırı gazlı olduğu için doktor ona altı saatte bir 15 damla önerdi Ama en başta altı saatte bir sekiz damla olarak kullanılıyor

1 Beğeni

Ayrıca gaz damlalarından fayda görebilmeniz için on gün boyunca düzenli bir şekilde kullanmanız gerekiyor bilginiz olsun bize ilk bir hafta hiç faydası olmadı ama düzenli kullanımından sonra çok şükür şu an gaz problemimiz yok

1 Beğeni

Ben düzenli metsil kullanıyorum ama faydası yok birde 2. Ay girdik atak dönemi çoğalıyor galiba bu ilacı deniycem herkes çok fayda görmüş çünkü

Faydasını gördüm kullanıyorum 2:30 aylık olduk ikinci ayın başında gaz sancılarımız arttı bir hafta falan çok ağır sancısı çektik ama şimdi düzene girdi emmeme problemi yaşadık birkaç gün meme emmek istemedi ikinci aya girdiğimizde uyku problemi yaşadık ama şu an üç gündür falan gayet iyiyiz çok şükür

1 Beğeni

Çok şükür inşallah bir an önce düzelir senin bebeğinde benim de öyle 1.5 aylık iken azalmıştı ama 2. Aya girdik ve ataklarimiz çoğaldı sürekli ağlıyor uyumuyor dediğin gibi meme reddi yapıyor sürekli tekrar başladı yani şimdi bu ilacı önerdiler o yüzden sormak istedim ise yarıyor mu acaba diye

Günde 3 kez maksimum 10 damla olabilir siz 7 8 damla verin baktınız duruma göre 10 damlaya çıkarsınız ama 3 kez verebilirsiniz biz 5 aylık olacağız hala kullanıyoruz çok iyi geldi

1 Beğeni

Bende bugün başladım günde 3 8 damla olarak başladım bakalım nasıl olacak

1 Beğeni