Saç dökülmesi ve diz ağrısı yaşayan

Hanımlar merhaba Ben doğum yaptığımdan beri diz ağrılarım var 42 kilo ile hamile kaldım şuan 54 kiloyum kilodan olacağını düşünmüyorum ve saçlarım inanılmaz derecede dökülüyor böyle sorunlar yaşayanlar varmı

1 Beğeni

Saç dökülmesi yüzünden saçlarımı kestirdim. Bende de diş ağrısı çok fazla var. Ferritin ve mg değerlerinize bir baktırın. Benim değerlerim düşük olduğu için bu sorunları çok fazla yaşıyorum.

1 Beğeni

Saçlarım avuç avuç dökülüyor resmen bakim bende bir doktora gidicem

1 Beğeni

Saclarin dokulmesi cok normal. Hamilelik zamaninda artan ostrojen hormonu nedeniyle sac dokulmemiz azaliyor ve suni bi sac artisi yasiyoruz. Bu dokulmeyen saclar bebek yaklasik 3-4 aylik oldugunda, ostrojen hormonunun azalmasiyla dokulmeye basliyor. Yani avuc avuc dokulmesinde bi gariplik yok. Diz problemi ben de yasiyorum. Bebegimi kucakta sallayarak uyutuyorum ama ozellikle onu sarsmamak icin vucudumu hafif hafif asagi yukari hareket ettiriyorum(yarim squat gibi), bu hareketi cok sık tekrar ettiğim icin de eklemlerime biraz yük oldugunu dusunuyorum. Sizinki de gun icinde siklikla yaptığınız bi hareketten kaynakli olabilir.

1 Beğeni

Benim de aynı şekilde. Bebeğim ancak o hareketle sakinleşiyor. Artık bebeğimi kucağıma alıp pilates topunda zıplıyorum. Çok işe yarıyor. Diz ağrılarım azaldı ama şimdi de ayak bilek ağrısı başladı sabahtan akşama topun üstündeyiz.

1 Beğeni

İşte işin tuhaf tarafı benim oğlum öyle çoknfazla kucak isteyen bir çocuk değil evde de sıradan ev işleri yapıyorum bu yüzden tuhafıma gidiyor

Pilates topu bizde ise yaramadı maalesef, illa ayakta olucam :smiley:

Bnm hamilelikte sacim deyulde dislerim agridi suan dogum yaptim feci sekilde saclarim dikuluyo 4 ay 9 gunluk bebegim bizimkiler bdbek seni taniyo ondan diyolar

Hamilelikte saçlarım çok güzeldi ya parlaktı gürdü şimdi o parlalıklıktan gürlükten eser yok :sweat_smile:

Aynn bnmde oyleydi ya normalde azda olsa dukulurdu hsmileyken hic dokulmedu cok sasirnistim meger toplu srkilde dokulmeyi bekliyomys​:sweat_smile:

Benimde dizlerim çok agriyor ağrıdan yürüyemiyorum

1 Beğeni