Sadece emmek isteyen bebek

Göğüs ucumda geçmek bilmeyen bir yara var ne yaptıysam iyilesmiyor giderek ağrı şiddetleniyor her emzirmede sagip vermeyi deniyorum olmuyor ne biberonla ne kaşıkla ne bardakla hiç bir sekilde sagdigim sütü içermiyorum ağlıyor almak istemiyor emmek istiyor bir akıl verir misiniz bana nasıl baş edebilirim bu durumla

Tahin yağı denedınız mı bırde ayva cekırdegını

Ayva çekirdeği denemedim ama tahin yağını da denedim bir işe yaramadı zeytinyağı denedim lansinoh krem kullanıyorum iyilesmiyor we baby kullandım o da bir işe yaramadi silikon göğüs kalkanı aldım çok deneme fırsatım olmadı ama o da ise yaramıyor sanki bulamadım çaresini emzirmek işkence oluyor artık

Ben de 2 ay emzırebıldım resmen emzirme saatı geldiğinde işkenceye dönüşmüştü benım ıcın sızın gıbı ne yaptıysam olmadı acısı geçmiyordu ayva cekırdegı bır tık olsun hafiflettı cekırdeklerını yarım cay bardagı suyun ıcınde bekletin dolapta jel kıvamına gelıyor zaten 1 gun sonra ara ara surun yıkacağız da gerek yok ve gogus kalkanını kapatın ustune belki ıyı gelir

İnşallah bir faydası olur onu da deniycem yaşayan bilir bu acıyı çok zor bir de sagdigim sütü farklı şekillerde içmemesi de çok üzüyor beni hem fiziksel hem psikolojik bir şiddet

O acı çok fena :frowning: bende iki hafta çektim

Göğüs ucunu sürekli nemli tutman lazim, tahin yağı sürdükten sonra ben streç koyuyordum üstüne nemli kalıyordu hep. Bu şekilde geçti . Tavsiye ederim

İki ayı geçti belki de benimki acı her geçen gün daha da artıyor tahin yağında değil de lansinoh kremde streç koymuştum pede geçmesin krem diye keşke iyilesse bir an önce

Benim dogum yaptigim gun yara olmusdu valla aglaya aglaya emziriyodum lansinoh tek basina ise yaramadi yanina gumus kapak aldirdim esime o duzeltti inan cigerim sokuyodu resmen gumus kapak tavsiye ederim

Silikon göğüs kalkanı aldım da o aynı işi görmez mi acaba

Yok canim bu surekli gogsunde duruyo gumusun iyilestirme ozelligi var o yuzden kalkan bunun gibi degil

Anladım teşekkür ederim