Safak kac kizlar

Biz iki yasina giriyoruz

1 yaşına girmemize çok az bir zaman kaldı ne zaman doğacak diye gün sayarken şimdi 1 yaşına gün sayıyoruz çok duygulanıyorum gözümün önünde büyüyor keşke biri zamanı durdursa​:melting_face:

1 e girecek bizimkide​:heart::heart:

Keşke zaman dursa da buyumese boyle kalsa :smiling_face_with_three_hearts:

Aynen cok hizli buyuyolar gun sayarken.

Allah hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah bebişlerimize bizi fazla yormadan

Biz daha küçüğüz :hugs::hugs:

Bizde yaşımıza gün sayıyoruz

Bizde daha çok küçüğüz​:blush:

Büyüyoruz hızla :smiling_face_with_three_hearts::relieved_face::cookie:

Aramızda 15 gün varr​:hugs::hugs:

Buyur buyur hepimiz oyle acaba nasil gecicek zaman simdi bakmisim ki 2 yasina girecek.

Ne kadar da zor olsa yavas yavas duzene giriyo yasi ilerledikce oyle gozukmesede.birbirinize daha fazla adopte oluyorsunuz.buyudukce biraz daha ustunuzden bagimligi gidermeye basliyorsunuz.kendi biberon kavramasini ogretmistim 4 aylikti.bayagi rahat ettim.

Bugün kızımın doğum günü :partying_face::nazar_amulet:forumu hep okur ama yazmazdım ilk defa yazıyorum. Şimdi kucağımda uyuyor Asya Su’yum. Büyür mü diyenler çok hızlı büyüyorlar her anın tadını çıkarın.

Evet araları çok yakinmiş:smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth:

daha büyümemize var ama bu halleri daha tatlı :face_holding_back_tears:

14.ay bitiyor inanılmaz :smiling_face_with_three_hearts:

Yasina son beş gün azı dişiyle mahvolduk​:pensive_face:

Mrb cnm seni. Oğlan iki yaşına girecekmis dişler hepsi tamamı birde azılarda naptınız normal dişten daha zor ya bu gece mahvolduk diş sağda solda şiş mosmor ama çıkamıyor doktora dedim dün biseu demedi ne kullansak dedim ağrı kesiciyi bile arada ver sık verme dedi bende evde jel var onu sürdüm az az calgel diye çaresiz kaldım sabaha kadar oturudm çocuk memenin üzerine de Aglayarak uyudu kollarını issiridi sinirden burda post açtım ama kimse cevap vermedi