Kızlar sütümü sağıb 1 kaç saat içində ona versəm olurmu ya buzluğamı koymam lazım kaç saat dişarda kalsa tüketile bilir
Çok teşekkürler canım
Rica ederim canım ![]()
İki saatte kadar icirmeye çalışıyordum iki saaten snra vermiyordum aynı şekil buzdolabına da
Anladım canım teşekkürler bitanem
Rica ederim sizde öyle yapın bence buzdolabında ertesi güne bile kalınca tadı değişiyor bence vermeyin öyle az mama yapin ya da sağılan sütü buzdolabına koyduktan sonra gün bitimine kadar verin
Buzdolabına koydummu kullanmıyorum banyo suyuna döküyorum süt banyosu yaptırıyorum zaten biberon kabul etmiyor
Anladım cnm benmkide asla biberon kabul etmedi boşa gitmesin die bardakta icirmistim ![]()
![]()
![]()
kız banyo suyuna dök çok faydalı doktor hatta defne yaprağını bir kaç saat once islat suyuna kat diyor dərisinə faydalı papatya olsun
Valla su an sütüm anca yetiyo bebeğe geçti bu seferlik bidakine inş ![]()
![]()
Vallahi balım benimkide zar zor yetiyor hep emmek isdiyor doyuyırmu bilmiyorumki hep elleri ağzında sanki hep aç ama süreklide emiyor
Benm bebeto da öyleydi hep parmak emiyo hep elleri kapalıydı ve sürekli aç derlerdi kızıma mamayi da iciremezdum asla zorla mama veriyordum yeterki aç demesinler diye şu an bakiyrum da ne kadar cahilce karışıyorlarmis işime diye bebek midesi küçük ve çabuk acikiyor sürekli emmek istiyor kaç aylık siizn bide normaldir ek gıda ya kadar hep meme ister büyüdükçe hızlı ve kısa sürede memeyi bitirir istemez doyarsa yeni anneysen bide göğüs kanalların daha tıkalı olabilir bebek emdikçe açılıyor sütüm az olabilirdi belki o zaman ama mama icmiyordu içse bende rahtlardm ![]()
![]()
Daha 10 günlük bilmiyorum vallahi hep ağzını gezdiriyor aranıyor elleri ağzında eldivenli bide biberonlada versek hep aranıyor emzikte kabul etmiyor hep memede
Sürekli emzircen cnm sarılık olmasın diye daha ön günlük çünkü sürekli emzir dikkat et bu dönem çok aç olduğundan değil midesi çok küçük dedgm gbi çabuk doyar hemen acikir merak etme büyüdükçe meme arayışı azalıyor ![]()
![]()
Zaten sarılık oldu daha 2 günlükken
azalmaya başladı ama
Geçmiş olsun canım benim bol.bol süt içsin bal bebiş ![]()
![]()
İnşallah vallahi içiyor ama tek göğüs bilmiyorum doyuyormu doymuyormu
Diğer göğüs neden emmiyo peki doyuyordur emdikçe süt akar bez sayısı önemli bide
Gün içində 6 7 defa kirli bez değişiyoruz ucu yok ememiyor