Sağlık o acağında verilen Vitaminleri kullanan var mı

Bebeğimi 4 aylık aşısına götürdüğümde hemşire bu vitaminleri verdi kullanan var mı 1 kere verdim ama tedirgin oldum bilmiyorum neden

Tavsiye edilmiyor canım ben onları kullanmıyorum ocean ve sidefer kullanıyorum onların yerine

D vitaminini veriyorum ama vegaferon vermiyorum burada çok olumsuz yorum gördüğüm için çocuk doktoru bize bestiron önerdi Demir damlasını kullanmaya başlamadık daha ama onu alicaz

Teşekkür ederim kızlar kendi doktorumuza gidene kadar kullanmayım öyleyse

Bende D vitaminini 1 kere bitene kadar kullandım sonra ocean aldım demiri de d vitaminini de onu kullanıyorum

Demiri hiç kullanmadım direkt ocean aldım ama d vit 1 kutu bitirdim sonra onuda ocean almıştım

Hayir kullanmayın d vitamini uykusuzluk yapmıştı bizde ocean da aynı iyi gelmemişti araştırıp sormuştum Kids marka bitkisel içerikli imiş hiçbir sorunda yaşamadığım için onu kullanıyorum memnunum tabi demir ilacı da ocean kullanıyorum demirin oceani iyi geldi kan değeri falan iyi çıkmıştı 9.ayda

Ben kullanmiyorum kan ilacini bestiron aliyorum d vitamininide ocean aliyorum temiz icerikli sende ondan al

Bana da bundan verdi. Ne kadar erken de versem o gün asla uyumuyo. Be değerleri de hep düşük çıkıyor yukselmiyot ne kadar söylesem de düzenli kullan diyor kullanmasam şikayet etmem degil mi? Bende bıraktım kullanmayı

D yi kullanıyorum bı yan etki görmedim ama demir bizi mahfetti üç gün kullandım çocuk kabız oldu ağlaya ağlaya bitti kestim ocean aldım oda aynı oldu biz de bende tamamen kestim hiç vermiyorum. Çevremdeki çoğu arkadaşımda çocuğuna zamanında kullanmamış çocuk çok acı çekiyor vermedim vallahi

Ben Ankarada yasıyorum. Alanında cok iyi olan prof. Cocuk doktoruna gıdıyorum .hocamız saglık ocagının vıtamınlerınde bır sıkıntı gormuyor kullandırtıyor. Vegaferonu da su anda kullanıyorum. Hocam yan etkısıının bazı bebeklerde oldugunu bunun bebegın kendı yapısıyla ılgılı oldıgunu soyledı. Bızım de yan etkı olursa tespıtı kolay olsun dıye aşamalı olarak başlamamızı soylemıştı. Boyle de başladık. 9 ay gectık vegaferon kullanıyoruz sorun yasamadık

Aşamalı gecıste 1 damla verdım gözlemledım 2 gun sonra 2 damla cıkardık problem yoksa 3 damla yaptık. Sımdı kg bası bır damla verıyorum. Demir sonrası kabıızlık yasamamak ıcın beslenmesine bol bol sebze eklıyoruz.

Bende biraz kullandm d vitamimini saglik ocaginin bi etki ettigi gormedim oyle uykusuzluk huysuzluk rhtszlik gbi bi etki etmedi kan degeri wermistik domtor d vitamini huzel arada bir wer demisti

Sadece Dyi kullandık

Bugün doktorumla görüştüm kullanabilirsin dedi ama yinede içim rahat etmediği için paralı alabileceğim güvenli vitamin sordum söyledi