Şampuan öneriniz varmı

Hanımlar merhaba 2 yaşındaki kızım için şampuan arıyorum da normalde la roche kullanıyorum cildi hassas şampuandan memnunum ama kokusu hiç yok elimdeki bitmek üzere değiştirmek istedim kullanıp memnun kaldığınız şampuan varmı hassas cilt için

biz bunu kullaniyoruz benimde bebisim cok hassas haftada bir kullanıyoruz doger yikamada şampuan kullanmiyoruz kokusu çok güzel rosmanndan bulabilirsiniz

Kızım da 16 aylık doğduğundan beri mustela kullanıyorum cildi hassas o yüzden doğduğundan beri bununla devam ettik başka bir marka denemedim bile vücut losyonu olarak da yine mustela kullanıyorum nemlendirmesi ve kokusu güzel

Bende yeni doğan döneminde mustela almışdım ama vücut için ayrı saç için ayrıydı şuan ayrı ayrı kullanmak banyo sırasında beni zorlar diye düşündüm hem vücut hem saç için olanı varmı acaba

bunu kullanıyorum ben bedenine de az döküp kullanırdım 8 aylık olana kadar sonra biraz maliyeti yüksek diye dalin de aldım saçını mustela ile yıkadım bedenini de dalin sıktım öyle yıkıyorum şu an 16 aylık bir sorun yaşamadım öyle de yapabilirsiniz banyoda zorlamıyor

Biz doğduğundan beri dalin ile yıkıyoruz bir sorunda yaşamadım açıkcası

Bende siveno kullanıyorum ama kokusu çok az buram buram Dalin gibi kokmuyor tabi

Benim bebeğimin cildi aşırı hassas doğumunda sebamed yenidoğan kullanıyorduk 4. Aydan beri sebamed bebek şampuanı kullanıyoruz bi sorun yaşamadım hiç

mustela stelatopia kullanıyoruz hassas cilt için ama koku yok bunda da