Kızlar 7 aydır doğum yaptım sezeryanla vurdukları iğne yeri hala agriyo dogrulamiyorum bebeğime kucağıma fazla alamıyorum sırt üstü yatıyorum ama yok diken gibi batiyo agrisindan yamuk oturmaya başladım neredeyse sizler de ağrısı geçen var mı devam mı ediyo tedirgin olmam lazım mı
Devam ediyor bende de 5 ay oldu. Şişlik olduğu için de 2 defa iğne yaptılar çok zorlu bir doğum sürecim oldu açıkçası . Yani kime sorsam normal diyor omurgaya doğrudan yapıldığı için keşke olmasa
Buna benzer bi post acdim bende ama spiral takdirdikdan sonra bel agrim basladi spiraldenmi diye dusundum ama 2. Sezeryanimi oldum 7 ay once 2 haftadir bel agrisindan dik duramiyorum cocugu besikden alamiyorum hic gecmiyo agri nerdeyse bacagimada vuruyo agri. Acile gittim fitiga benzemiyo kas spazmi olabilir 1 hafta daha surerse mr cekdirin fitikdir dedi ne oldugunu anlamadim bel korsesiyle bira rahatliyorum korseyle geziyorum şu sicakda. Sizinde bacaga vuran bi agri varmi sadece beldemi
Hadi ya anlaşılan bütün sezeryanlarda vsr ya epidural anestezi mahvetti bildiğiniz hayatımı keşke normale zorlasaydim iyice kendimi ama çocuk tehlikeye girer diye oldum şimdi eski halimden eser kalmadı belim çok fena agriyo Allah yardımcımiz olsun ne deyim.umarim geçer zamanla olmadı fizik tedaviye gitmeyi bnde düşünüyorum
Bende bacağa vuran sadece normal günlük yorgunluk agrim var onun dışında belde yani sırtım kopuyo gibi kızımı kucağımda fazla tutamıyorum oturunca bile agiriyo yatincada yani hel o ağrı var gecmedi geçer denildi ama sanki kalıcı gibi duruyo canım
Ben normal doğum yolunu 2 gün zorladım hastanede gelen giden ha oldu olacak deyip durdu bir anda acılar içinde kaldım em son tamsiyonum felaket oldu da öyle aldılar sezeryan doğuma . Almasalar bebeğim de bende gitmiştik yani nasip böyleymiş diyorum ama sürekli hareket halinde olmaua çalışıyorum hele bebeği falan yıkamayım yükselti yapıp yıkıyorum yoksa felaket kitleniyorum
Aynı durum bende de var belimin ağrısından yamuk geziyorum iğne bölgesi zaten ağrıyor. Ve benim feci şekilde ayağıma da vuruyor ağrısı sol bacağımı çekemiyorum ki adım atayım yatakta bile toplayamıyorum ki diğer tarafıma döneyim çok fena ağrım var 9 ay oldu. Önceden de vardı bel ağrısı bende ama sezeryandan sonra iyice mahvoldum ben. Hastaneye de gittim ortopediye film falan çekildi fıtık başlamış dedi doğumdan dolayı da iyice zorlanıyorsun falan dedi. Hayatım kaymış gibi hissediyorum resmen günlük yaşantıma eskisi gibi aktif devam edemiyorum belim ve ayağım çok zorluyor beni. Evde iş yapmaya halim kalmıyor bir oda topluyor yarım saat oturuyorum belimden dolayı. Allah hepimize kolaylık versin. Erkek kafalılar bide gelip akşam napıyorsun ki diyolar ya iyice sinirimi bozuyolar
Ayni ben gibi benim de sag bacagima vuruyo ve bugun gece uyutmadi cocugu besikden alamiyorum esim aliyo . Bizim ailede irsi bel fitigi bende fitik olmus olabilirim ama olmasin diyede acaba spiralmi bel tutulmasimi kas spazmi mi diye kendimi kandiriyorum fitik cok zor bi an once tedavini ol canim ameliyatlik olma. Erkeklere uzakdan kolay geliyo malesef. Esimdede fitik var halden anliyo Allahdan yardimci oluyo aksam elimi biseye degdirmez kendi yapar ama gunduz mahvoluyom
Ben 4 ay once sezeryan epidural oldum cok sukur hic şikayetim olmadı simdiye kadar
Çok geçmiş olsun canım valla bnde de aynı durum var tek farkla eşim anlayışlı sağolsun onun dışında belim artık iyice zorlamaya başladı beni Allah şafi ismiyle herkesede bizlere şifa versin amin
Aynı şikayet vardı mr çekildim bebeğim 6 aylık olunca ve fıtık başlangıcı çıktı
O zaman demekki sezeryan=fıtık onu mu anlamalıyız baksana herkes nerdeyse aynı çıkmış ya Allah yardımcın olsun seninde
Ayy deme
valla kucuk bebeyle bu agri cok kotu oluyo gorumcem hep derdi belim agriyo diye ilk sezeryande bisey olmamisdi aradan 10 yil gecdi ikinciyi oldun bunda mahvoldum
Kas gevsetici ve krem verdiler bana belli bir süre kullandım, vücut alismasin diye sadece ağrı oldukça ilacı iç bundan sonra dediler ve egzersiz yapmami söylediler ..Kendimi yormamaya basladim, havalar ısınınca da sıcağın etkisiyle biraz daha iyiyim.. sezeryan herkeste iyi kötü bir oluşum bırakabilir mesela hala ameliyat kesi yerimi de hissetmiyorum, his kaybim var doktor duzelebilir de duzelmeyebilirde dedi zaman gostercek elliyorum hala uyuşuk bakalim
İnşallah Allah’ın izniyle geçer ya bn gitmedim doktora daha bebisle gitmek biraz sorun durmuyo kimsede doğru düzgün yoksa ben direk fizik tedaviye gitcektim Ama ikinciyi düşünürsem şayet normal doğum için zorlayacam ne olursa olsun
İlaca alismasida iyi degil vucudun tabi caninm bakalim sali gidicem ne diycekler bana. Kesi yerin oyle hissiz kalmaz merak etme duzeliyo . İlk kizim suan 10 yasinda tam hatirlamiyorum ama hissin gelmesi 4.5 yili buldu ayni yeri ikinci kez kesdiler bu sefer his gelmez diye dusunuorum bende