Şiddetli baş dönmesi

Dün geceden beri durmuyor bu baş dönmesi yatakta yan çevirsem duvalrar üstüme üstüme geliyor beynim zonkluyo sanki dün gece yataktan indim bebeğim yerde yatıyo ağladı ona gittim üstüne düşcem sandım son an da tuttum kendimi sabah oldu kaç saattir hâlâ aynı niye oluyrdur bu baş dönmesi berbat bir şey yaa

Vertigo olabilir bence bir acile gidin tansiyonunuza da baksınlar Allah korusun bebeğiniz kucağınızdayken düşersin bir şey olur ikinizede geçmiş olsun

Nefes darlığı ve bulantım da oluyor gidecem inşallah teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun Kan değerlerinize mutlaka baktırın inşallah önemli bir şey yoktur geçicidir :palms_up_together:

Kulak kristallerinmi oynadiki acaba ondanda oyle oluyor bi taklat atsana ellerimizi yere koyup yuwarlaniyoruz ya bibdenesene kristaller oynadiysa yerine geri geliyor

Nasilsin gectimi

Bu bahsettiğiniz şikayetlerine en uyumlu rahatsızlık Vertigo ve kulak kristallerinin oynaması. Tansiyon yüksekliği de baş dönmesi, bulantı yapabiliyor. Geciktirmeden hastaneye gidin bence​:blush: geçmiş olsun.

Bu sabah uyandım hâlâ devam ediyor ama çok değil dün ki gibi değil şükür teşekkür ederim