Tam anlamıyla sırt açıklığı diye mi geçiyor bilemiyorum ama ona benzer bir şey olduğu için böyle yazdım. Oğlum doğduğunda sırtında bir şişlik vardı mordu hafif ve bana aşı yeri dediler ama aşı oraya değil bacak veya kola yapılır diye de düşündüm yani bir hafta sonra sağlık ocağına gittik oradaki doktor da bu aşı yeri olamaz hastaneye götürün dedi oraya götürdük orda da ilk et beni dendi ama ultrason istendi beyninde de var mı diye bakmak için hem de orası için. Dün de ultrason günüydü gittik beynine bakıldı bir şey yoktu ve bize de et beni bu bir şey değil dendiği için biraz rahattım sonra doktor baya uzun baktı dedi ki görünürde bir şey yok gibi ama içten açıklık var omurilikten dedi ameliyat olması gerekiyor dedi bide önemli bir şey değil dedi ama bana öyle gelmedi ve çok üzüldüm. Daha sonra kendi doktoruna çıktık o da beyin cerrahına yönlendirdi ameliyata dayanabilir mi ona bakılacak emar çekilecek daha 17 günlük yavrum Şuan aranızda bu durumu yaşayan var mı bilmiyorum yani inşallah yoktur ama ilk kez gördüğüm yaşadığım bir şey olduğu için yazmak istedim
Geçmiş olsun ilk defa duydum inanın. Farklı doktorlara da goturseniz aslında iyi olur.
Çok geçmiş olsun canım hiç duymadım bir kaç doktordan daha fikir almanı tavsiye ederim
Bildiğim kadarıyla folik asit kullanmazsa anne ondan kaynaklı oluyor ama hamileliğin en başından beri ne kullanmam gerekiyorsa kullandım beslenmeme de hep önem verdim ama işte doğuştan olan bir şey
Teşekkür ederim evet suanda iyi bir beyin cerrahı arıyoruz
1 Beğeni
Allah yardımcımız olsun inşallah heöen iyileşir bilgim yok ama üzüldüm yazmak isterdim
1 Beğeni
Teşekkür ederim inşallah
1 Beğeni