Kızlar ablam yanımda kalıyor. Bebeği kucağına almak istedğinde ben alıyorum ver diyor ben bakayım sen uyu yok diyorum ver diyor uyutayım yok diyorum aslında hepsi benim iyiliğim için ama ben niye böyle davranıyorum bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum görmemişin çocuğu olmuş dedikleri ben miyim acaba
Bnde öyleyim hep yanımda klsın kimse ilgilenmesin babasına bile bırakınca hep gözüm onda sebebini şöyle düşünüyorum biz çekirdek aileyiz eşim işe gider mustafa ile gün içerisinde beraberiz hep ben olduğum için dışarıdan biri sevince bile dayanamıyorum ağlar diyorum kucağıma alıyorum
Şu an yüksek koruma iç güdüsü ile hareket ediyorsun. İlk başlarda ben de öyleydim sonra düzeldi bende.
Bebeğim 7 aylık bende öyleyim kimse kucağına alsın hele de öpsün asla istemiyorum merhametsiz falan değilsin
İnan bende öyleyim kimseye veremiyorum sezeryan doğumdan çıktım görümcem yanımdaydı hastanedeyiz daha sen uyu biz bakarız dediler ama ben kimse dokunmasın diye gözümu bile kirpmadim 7*24 uykusuz kaldım hala öyleyim nedense kendimden başka kimseye güvenemiyorum bebek konusind