Sizde var mi boyle takintı🙉

Selamünaleyküm hanimlar ..:blossom:

Çok merak ettiğim bir konuyu paylaşmak istedim.

Burda az cok birbirimizi tanıyoruz. Yani en azından ben bir kaç kişiyi tanıyorum. Konuştuğum insanlardan birisi buraya uzun süre girmeyince merak ediyorum .Şöyle bir bayan vardi acaba o nerde ne yapıyor diye​:sweat_smile:birsey fln mi oldu ..sizde de var mu bu merak ..Hemen o insanın yokluğunu fark ediyorum…Gelince de cok seviniyorum .içimden aaaaaa burdaymış gitmemiş diyorum​:sweat_smile::joy::see_no_evil_monkey:

Şimdilik şu arkadaşların yokluğunu hissederim.

@Hüveydaa

@Zeytül

@Nurr

@1kubra

@Eymenk

@Saye

@Yasemin1

@Blmr

#od2121

#sevda

#eğitimci anne

10 kullanıcıdan fazlasi etiket olmuyormuş

Suanlik en çok akişda olan kişiler uzun zamandır gördüğüm anneler .

@gökyüzükadar bu güzel anneyi merak ediyorum mesla inşallah iyidir ..:two_hearts:

@Birkirazannesi bu anneyi de merak ediyorum..:rose:

Dip not:direk sizleri etiket yaptim .#yapacaktım sizi rahatsız etmemk adına hepinizin kullanıcı adınızı bilmediğim için etiket yaptim.:see_no_evil_monkey::grin:

Sizin de var mi böyle bir takintiniz ..

4 Likes

Ay sen yazınca aklıma geldi benimde , ama normalde merak etmem yani sadece burada değil her konuda öyleyim yani. Ama soylede bis ya var sen görünmesen buralarda böyle konular açan olmaz derim @514habis_r nerelerde ki diye sanırım :face_with_peeking_eye::smiling_face_with_three_hearts:

Benimde şu huyum yani huy mu desek özellik mi desek bilemedim ama gözüme soksanız görmem bazı şeyleri kaynanam mesela herkesin herşeyimi görür evinde olsun kıyafeti olsun şunu yeni almış şöyle giyinmiş gördün mü falan der ben asla onun eski mi yeni mi olduğunu takip etmem dikkatimi de çekmez yani cooook gözüme batan bişey olursa öyle :joy:

1 Like

Ya sen cok tatlısın ben elif9 die bir bayan arkadaş vardı onu merak etım en son eşiyle boşanma postu qçmişti aklım onda bide Gülcan vardı bide bir prensesin annesi onlar yanı kocadanyüzü gülmeyen kardeşlerim aklımda kalmış İNŞALLAH üçüde ıydır ve huzurlu mutlu bir şekılde yaşıyorlardır cocuklarıyla

4 Likes

Ayy burda çoğu kisiyi tanıdım fark ederim yokluğununu ama aramam bir kaç arkadaş dışında mesela sen bir ara gitmiştim ayy alışamadım bakıyorum bakıyorum yoksun @Birprensesannesi arkadaşımız gitti onu ara ara merak ediyorum inşallah sorunlari düzeliyor dur boşanmak isteyen bir arkadaş vardı o geldi bugün aklıma yazdim cevap vermedi daha @Hüveydaa @Saye @Eğitimcianne1 ay daha bir kaç arkadaş varsa isimlerini unuttum yani gözüm direk arıyor bu ara da hep gözüm @Öd2121 e takılıyor hep :sweat_smile:

2 Likes

3 Likes

Konudan bağımsız ama bugun gordum cok güldüm sızde gülün die attım guzel yuzunuz hep tebessüm etsın İNŞALLAH :grin:

1 Like

MAŞALLAH gozlere takılıyorsak ne mutlu :rose: seni takıp edıyorum elhamdülillah sen buralardasın dıe ses etmedım ama o yazdığı. Kardeslerım aklımda vala dedım kafa dağıtırım bu uygulamada bıde ustune onların derdı girdı kalbime İNŞALLAH ıyılerdır

1 Like

Çok giren biri olarak kendimi göremedim :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

3 Likes

Kiz sende vardın :grin:adini bulamadım :see_no_evil_monkey:

1 Like

Çok fazla sizi tanımıyorum . Siz yeni geldiniz galiba . Benim etiket yaptıklarımı 10 aydir görüyorum :woman_facepalming::blush:hosgeldin sende​:blossom:

1 Like

Ben de kalabalık ortamda oyleyim .Dugun dernk kimseye takmam. Kendi halimde olurum . Burda gözler alışıyor. Aynı kişiyi profili gorunce alisyor insan :sweat_smile:

Ay amin canim dediklerini biliyorum . Insallah iyidirler .:herb::folded_hands:

1 Like

Benim gözüm arar ama ben ozelden koly koly yazmam . Onun icin cok cok samimi olmam gerekiyor .Arada @Hüveydaa :two_hearts: bu hanım kızımızı yokluyorum o kadar​:sweat_smile:

Olsun kız nolcak :smiling_face_with_three_hearts: aynen bende öyle kalabalık ortamlarda göremiyorum kimseyi bizi takmadın derler hep :joy:

1 Like

sen kullanıcı adını unutuyorsun ben söyleyeceğim kelimeleri bile unutuyorum bazen çoğu şey siliniyo hatırlamak için iki saat düşünüyorum doğumdan öncede vardı ama doğum sonrası çok fazla arttı ota döndüm resmen benim net hatirladiklarim ..habis ..nur.. egitimcianne.. eymenek ..Yasemin..saye..zeytul..huveyda ..öd var bide bunlar sürekli gördüğüm ve az çok tanıdıklarım

2 Likes

Rica ederim canim uzun zaman gorunce gözüme çarpıyor :sweat_smile:burda bir kac kisi daha varda Tam isimlerini bılmıyorum. Yeni yeni akista olanlarda var ..En cok sizlerle iletişim içinde olduğum için sizleri ön plana aldim .

2 Likes

Hahahhaha Allahim ya .:sweat_smile:

1 Like

Evet canim insan alışıyor seviyor sıcaklık hissediyor Aynur vardi etiket yapmayı bilmiyorum burası benim dinlenme alanım tsk ederim ayrıca cok incesin

3 Likes

Ay onu ben de göremiyorum .

@Aynur bu arkadaşı diyorsun galiba. . Bir ara vardi ama inşallah oda iyidir.

2 Likes

Ben bir aydır bu uygulamadayım. Bebeğim doğar doğmaz geldim :heart_eyes: Diğer uygulamada da uzun zamandır varım. Bakınca ikisine bir bakıyorum ztn. Sosya medya kullanmıyorum buralarda geziyorum işte :joy:

1 Like